Η πρόοδος στην αποθήκευση ενέργειας κάνει τους φορτιστές EV και την ηλιακή ενέργεια ένας νικητής συνδυασμού

που φροντίζει!

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Το blog γράφεται από τον Nusolar στο Έντμοντον

Στην τελευταία μας ανάρτηση στο blog, περιγράψαμε γιατί δεν υπήρξε ποτέ καλύτερος χρόνος για την εγκατάσταση του Solar στο Έντμοντον. Το κόστος υπερωριών για την ηλιακή ενέργεια θα συνεχίσει να μειώνεται και η αποτελεσματικότητα θα αυξηθεί, αλλά το επόμενο μεγάλο βήμα είναι η τεχνολογία αποθήκευσης.

Η αποθήκευση ενέργειας είναι απαραίτητη
Η αποθήκευση είναι ζωτικής σημασίας για τη μείωση της εξάρτησης ορυκτών καυσίμων, παρέχοντας ένα μέσο χρήσης ενέργειας από τον ήλιο, ακόμη και όταν δεν λάμπει. Βρισκόμαστε στο γκρεμό μιας δραστικής μείωσης του κόστους της μπαταρίας. Παρόμοια με αυτά που έχουμε δει από την ηλιακή βιομηχανία τις τελευταίες δεκαετίες. Οι μπαταρίες ήδη τροφοδοτούν τα τηλέφωνά μας, τους υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά μας, και σύντομα θα τροφοδοτήσουν επίσης τα οχήματά μας και τα σπίτια μας. Μπορεί ακόμη και τελικά να επιχειρήσουν ή να χρησιμοποιηθούν για αποθήκευση κλίμακας χρησιμότητας. Τα ηλεκτρικά οχήματα και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, συμπεριλαμβανομένου του αιολικού και του μικρο-υδρο-υδρο και ιδιαίτερα της ηλιακής ενέργειας (πλέγμα, εκτός δικτύου, &-υβριδίου), θα ωφελήσουν τους περισσότερους και θα παρέχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση για αυτές τις εξελίξεις της τεχνολογίας των μπαταριών.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές μετατροπέα ηλιακού μετατροπέα (όπως η Solaredge & Enphase) αρχίζουν να απελευθερώνουν μετατροπείς, εξαρτήματα και προϊόντα μπαταρίας. Εάν ενδιαφέρεστε να εγκαταστήσετε το σύστημά σας με αποθήκευση ή έτοιμο για αποθήκευση, αφήστε τον εκπρόσωπο σας να γνωρίζει. Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε αυτές τις επιλογές.

Συνδυάζοντας φορτιστές EV και EV με ηλιακή ενέργεια
Τα ηλεκτρικά οχήματα (EVS) & EV φορτιστές, σε συνδυασμό με ηλιακή ενέργεια, έχουν νόημα μαζί. Γίνετε η πηγή καυσίμου, το διυλιστήριο, το βενζινάδικο κάτω από μια στέγη. Μιλήστε για μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα! Η αλλαγή σε ένα ηλεκτρικό όχημα είναι επίσης μια ελκυστική οικονομική επένδυση (ανακαλύψτε το δυναμικό αποταμίευσης σας με την ηλεκτρονική αριθμομηχανή SELE EV). Επιπλέον, σκεφτείτε όλη την ώρα που θα αποθηκεύσετε να μην χρειαστεί να τροφοδοτήσετε στα βενζινάδικα.

EVs μειώνοντας τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου
Σύμφωνα με το Κέντρο Κλίματος Prairie, η μεταφορά αντιπροσωπεύει το 28% των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου του καναδικού θερμοκηπίου. Αυτό είναι το δεύτερο μόνο για την καύση καυσίμου για ηλεκτρική ενέργεια και θερμότητα (45%). Η παγκόσμια απόκλιση εκπομπών είναι παρόμοια και η μεταφορά μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική όταν εξετάζεται το αεροπλάνο.

Με τη μεταφορά να αποτελεί εμμυναρτική περιβαλλοντική ανησυχία, η κυβέρνηση αναλαμβάνει δράση για οικονομική στήριξη. Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εκπτώσεις για την αλλαγή της πηγής καυσίμου οχήματος στην ηλεκτρική ενέργεια στην Αλμπέρτα. Αυτές περιλαμβάνουν την έκπτωση του City of Edmonton EV Charger και την ομοσπονδιακή έκπτωση των οχημάτων μηδενικών εκπομπών καναδικών εκπομπών (ZEV). Με αυτές τις εκπτώσεις, μπορείτε να λάβετε αντίστοιχα $ 300 έως $ 600 για ένα νέο φορτιστή EV. Επιπλέον, υπάρχει μια σειρά κινήτρων για το νέο ηλεκτρικό όχημα. Γενικά, είναι περίπου $ 5000 πίσω ανά EV & φορολογικές διαγραφές για τις επιχειρήσεις.

Η υιοθέτηση των ΗΚ έχουν αυξηθεί
Η υιοθέτηση ηλεκτρικών οχημάτων έχει αναπτυχθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία, κυρίως λόγω του μειωμένου κόστους κατασκευής, των βελτιώσεων στην τεχνολογία και της αυξημένης κυβερνητικής υποστήριξης. Αναμένεται ότι μέχρι το 2024 ένα νέο ηλεκτρικό όχημα θα κοστίσει το ίδιο για να κατασκευαστεί με ένα νέο συμβατικό όχημα καύσης.

Ηλεκτρική ανάπτυξη αυτοκινήτων σε επιλεγμένες χώρες 2013-2018

Γιατί να επιλέξετε nusolar;
Η Nusolar είναι μια εταιρεία ηλιακής ενέργειας στο Έντμοντον με τεράστια εμπειρία στην ηλιακή βιομηχανία Albertan. Έχουμε ολοκληρώσει το σχεδιασμό, την προμήθεια και την εγκατάσταση εκατοντάδων συστημάτων και χιλιάδων κιλοβάτ. Έχουμε επίσης εγκαταστήσει πολλούς φορτιστές EV και ηλιακά συστήματα με αποθήκευση. Βοηθήσαμε τους πελάτες μας να λάβουν απρόσκοπτα τις διαθέσιμες εκπτώσεις για ηλιακά, ηλεκτρικά οχήματα και φορτιστές EV.

Εκτιμούμε ότι οι ετήσιες ηλιακές εγκαταστάσεις στο Έντμοντον έχουν τουλάχιστον διπλασιαστεί από τότε που η Nusolar ξεκίνησε τις επιχειρήσεις. Αυτή η αύξηση είναι εξαιρετικά ενθαρρυντική, ενδυνάμωση και κίνητρα. Ο Nusolar δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανος που εδρεύει σε αυτήν την πόλη. Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε ηγέτες στην περιβαλλοντική διαχείριση. Αυτό είναι δυνατό με τις ηλιακές εκπτώσεις, τις εκπτώσεις EV Charger και μία από τις πιο πρωτοποριακές υπηρεσίες διαχείρισης αποβλήτων στον κόσμο! Πραγματικά οι περισσότερες πόλεις και πόλεις στην Αλμπέρτα κάνουν το ρόλο τους για να εξασφαλίσουν τη διατήρηση του περιβάλλοντος. Είμαστε ιδιαίτερα εκτιμούμε και σέβονται αυτόν τον πολιτισμό και τιμούμε να είμαστε μέρος αυτού.

Στο Nusolar, χαίρονται στις ηθικές μας σχέσεις με τα βασικά μέλη της βιομηχανίας και τους προηγούμενους πελάτες. Η βάση των πόρων και της γνώσης μας επιτρέπει να παρέχουμε καινοτόμες ηλιακές λύσεις που είναι οικονομικές, εξαιρετικά αποτελεσματικές και φιλικές προς το περιβάλλον.

Είμαστε μια τοπική, ειλικρινής και εργατική μικρή επιχείρηση. Έχουμε μια επίμονη εστίαση στη συνεχή βελτίωση, την προσοχή στη λεπτομέρεια, την ποιοτική εργασία και την ικανοποίηση των πελατών. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε και να προστατεύσουμε αυτόν τον εκπληκτικό πλανήτη μαζί με τα τσέπη του πελάτη μας.

Στόχος μας είναι να υπερβούμε τις προσδοκίες του πελάτη μας. Εάν ενδιαφέρεστε για την ηλιακή ενέργεια, τη διαχείριση ενέργειας και την αποδοτικότητα, την αποθήκευση ενέργειας ή τους φορτιστές EV, μην διστάσετε να προσεγγίσετε μαζί μας. Το φιλικό προσωπικό μας θα είναι ευτυχής που κάνατε και παρέχετε ειλικρινείς απαντήσεις, InfOrmation & τιμολόγηση.

Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς και να εξερευνήσουμε το έργο σας.

Nusolar – το μέλλον της ενέργειας

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Καρφίτσα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μπορεί να σου αρέσει επίσης:

5 οφέλη από τακτικές ηλεκτρικές επιθεωρήσεις στο σπίτι

5 οφέλη από τακτικές ηλεκτρικές επιθεωρήσεις στο σπίτι

Ένα ελαττωματικό και κακώς διατηρημένο ηλεκτρικό σύστημα σας θέτει σε κίνδυνο και την οικογένειά σας. Είναι επίσης πιο ακριβό, λιγότερο effi

Οφέλη και κίνητρα οικιστικών ηλιακών συλλεκτών

Οφέλη και κίνητρα οικιστικών ηλιακών συλλεκτών

Η εγκατάσταση των ηλιακών συλλεκτών θα μειώσει τον αντίκτυπό σας στον πλανήτη και θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα σε λογαριασμούς ενέργειας. Ενώ υπάρχει ένα initi

Πώς η εγκατάσταση της έξυπνης τεχνολογίας στο σπίτι και ενός φορτιστή EV σας βοηθά να πάτε πράσινο

Πώς η εγκατάσταση της έξυπνης τεχνολογίας στο σπίτι και ενός φορτιστή EV σας βοηθά να πάτε πράσινο

Μεταξύ των πλημμυρών, των πυρκαγιών και των κυμάτων θερμότητας, οι κάτοικοι BC αρχίζουν να αισθάνονται τα αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής. Ίσως είστε

Εγκατάσταση φόρτισης EV για το σπίτι σας

Εγκατάσταση φόρτισης EV για το σπίτι σας

Blog που υποβλήθηκε από το Zeno Renewables στο Έντμοντον σήμερα, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού της Αλμπέρτα αλλάζουν τα οχήματα που τροφοδοτούνται με αέριο WI WI

Γιατί πρέπει να κάνετε κράτηση ηλιακής εγκατάστασης και ηλεκτρικής εργασίας εκ των προτέρων

Γιατί πρέπει να κάνετε κράτηση ηλιακής εγκατάστασης και ηλεκτρικής εργασίας εκ των προτέρων

Κάθε φορά που πρόκειται για οποιαδήποτε οικιακή βελτίωση ή έργα συντήρησης στο σπίτι, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με τους επαγγελματίες νωρίς. Κάνω

Canada Greener Homes Loan: Go Solar με 10ετή δάνειο χωρίς επιτόκια!

Canada Greener Homes Loan: Go Solar με 10ετή δάνειο χωρίς επιτόκια!

Η ανάρτηση ιστολογίου που υποβλήθηκε από την Zeno Renewables στο Edmonton Solar Panel Energy είναι μια κορυφαία πηγή ανανεώσιμης ενέργειας με πολλά Β

Οι 5 καλύτερες εταιρείες από καουτσούκ στο Έντμοντον

Οι 5 καλύτερες εταιρείες από καουτσούκ στο Έντμοντον

Το σκυρόδεμα υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα για δρόμους, καταστρώματα και αυλές. Αλλά το καουτσούκ είναι τώρα διαθέσιμο και SH

Ανακαινίσεις φωτισμού που ενισχύουν την ενεργειακή απόδοση

Ανακαινίσεις φωτισμού που ενισχύουν την ενεργειακή απόδοση

Τα ποσοστά ενέργειας και οι λογαριασμοί φαίνεται να αυξάνονται. Υπάρχουν όμως βήματα που μπορούν να πάρουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού για να επιβραδύνουν ή να σταματήσουν την αύξηση του Energ

από το Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *