[Χορηγός] Schneider Electric παντρεύεται το στυλ και τη λειτουργικότητα με την επόμενη γενιά των διακόπτη τοίχου

Schneider Electric’s Saturn EDLT Range βασίζεται στην επιτυχία του διακόπτη C-Bus DLT, μεταφέροντας το σε ένα νέο επίπεδο πολυπλοκότητας, επιτρέποντας επιτρέποντας Ο χρήστης για τον έλεγχο 16 συσκευών με κύλιση πολλαπλών σελίδων με έναν κομψό διακόπτη.

Με βελτιωμένες επιλογές χρώματος, ελέγχου και λειτουργικότητας, η σειρά EDLT του Κρόνου χρησιμοποιεί μια τεράστια ποικιλία από οφέλη εγκατάστασης και χρηστών. Η βελτιωμένη τεχνολογία δυναμικής επισήμανσης όχι μόνο επισημαίνει τον διακόπτη, αλλά έχει επίσης τη δυνατότητα να εμφανίζει κατάσταση της ελεγχόμενης συσκευής.

Είναι επίσης εξοπλισμένο με δείκτες LED, οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν μεταξύ οκτώ διαφορετικών χρωμάτων που αντιστοιχούν στην κατάσταση των συσκευών που ελέγχονται. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τα Facias, τα οποία είναι διαθέσιμα σε επτά διαφορετικά τελειώματα, για να ταιριάζουν με την εσωτερική τους διακόσμηση. Πάνω από όλα αυτά, το φόντο και το προσκήνιο της ίδιας της οθόνης μπορούν να χρωματίζονται για να ταιριάζουν στο σχέδιο και το στυλ του δωματίου.

Σε αυτή τη νέα εποχή των έξυπνων σπιτιών, όπου όλα συνδέονται για να κάνουν τη ζωή των ανθρώπων απλούστερη και πολύ πιο άνετα, αυτοί οι διακόπτες επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες σπιτιού να ταιριάζουν στην τεχνολογία στο στυλ του σπιτιού τους, ενώ τους επιτρέπουν να κάνουν πιο έξυπνες αποφάσεις για τις δικές τους χρήση ενέργειας.

www.schneider-electric.com

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *