Οι υπηρεσίες DF ανακοινώνουν τη διεπαφή και τους διανομείς του New Media Server

που εδρεύουν στη Βόρεια Ιρλανδία, η DF Services Ltd αποτελεί παραγωγό διακομιστών μέσων υψηλής τεχνολογίας για την εξατομικευμένη αγορά εγκατάστασης. Έχοντας ενημερώσει πρόσφατα το μπροστινό μέρος του λογισμικού, η DF περιγράφει το νέο 3D UI ως “ένα πραγματικά ξεχωριστό προϊόν και διεπαφή, φυσώντας τον ανταγωνισμό από την αγορά” (παρακολουθήστε το βίντεο μετά το άλμα και αποφασίστε μόνοι σας). Οι υπηρεσίες DF έχουν επίσης διορίσει το δέος ως αποκλειστικό διανομέα τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

“Η AWE ανακοίνωσε το διορισμό του ως αποκλειστικού διανομέα υπηρεσιών DF στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη έναρξη της σειράς Media Server της εταιρείας για τους αντιπροσώπους του Awe νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

“Αυτή η συμφωνία με την DF Services είναι εξαιρετικές ειδήσεις για ολόκληρη την αγορά CI”, λέει ο διευθύνων σύμβουλος της AWE Stuart Tickle. “Θα προσφέρει μια άμεση αύξηση για τους υφιστάμενους πελάτες της DF υπηρεσιών που αναζητούν υποστήριξη πωλήσεων, υπηρεσίες και κατάρτιση. Η ενίσχυση της σχέσης μας και οι επιπλέον πόροι που θα βάλουμε πίσω από τη μάρκα DF Services θα μας βοηθήσουν αναμφισβήτητα να αναπτύξουμε την UK Server Media Server προς όφελος όλων των αντιπροσώπων της CI “.

“Το Awe έχει κάνει σπουδαία δουλειά επειδή η αρχική μας συμφωνία στις αρχές Ιουλίου” προσθέτει ο Jon Alway, διευθυντής πωλήσεων στο DF Solutions. “Τώρα, ήρθε η ώρα να πάρουμε τα πράγματα στο επόμενο στάδιο. Είμαστε βέβαιοι ότι με το Awe που προσφέρει βραβευμένη κατάρτιση και υποστήριξη, διαθεσιμότητα από το απόθεμα και την παροχή εγκαταστάσεων πιστωτικών αναφορών, οι πελάτες μας θα δουν άμεσα παροχές εμπορίας και ενισχυμένη ευαισθητοποίηση και ζήτηση για τα προϊόντα μας ».

Από τις 2 Νοεμβρίου 2009, η Συμφωνία Διανομής θα δει την ευθύνη για όλους τους νέους και τους υφιστάμενους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της DF, προσφέροντας τους με υποστήριξη και τα προϊόντα πελατών βασικών μέσων και συνδέσμων της DF Solutions και τα προϊόντα πελάτη απευθείας.

Λύσεις DF: Awe Europe: Περισσότερα βίντεο υπηρεσιών DF

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *