Το λογισμικό Demopad φέρνει τον έλεγχο IR στο iPhone ή το iPad σας

Εδώ είναι ένας τακτοποιημένος συνδυασμός υλικού και λογισμικού για να σας επιτρέψει να ελέγξετε το σύστημα AV από τη συσκευή σας iOS. Η εφαρμογή Demopad προμηθεύει το προσαρμόσιμο εμπρόσθιο άκρο της ρύθμισης ελέγχου σας, ενώ η Keene Kira128 IP σε υπέρ-κόκκινη ενότητα σας επιτρέπει να μάθετε, να αποθηκεύετε και να στέλνετε τις εντολές.

“Μια νέα εφαρμογή από το λογισμικό Demopad επιτρέπει τον εύκολο έλεγχο IR του εξοπλισμού AV σας από το iPhone ή το iPad-Demopad Software Ltd έχει συνεργαστεί με την Keene Electronics για να σας δώσει μια προσαρμόσιμη επιλογή ελέγχου υπέρβασης για το iPhone σας. Απλώς αγοράστε την εφαρμογή DemoControl Lite από το κατάστημα iTunes και ένα KIRA128 IP σε υπέρ-κόκκινη μονάδα από την Keene Electronics και μπορείτε να ελέγξετε διάφορες συσκευές μέσω υπέρβασης-κόκκινου, χρησιμοποιώντας το iPhone σας.

Χρησιμοποιώντας το λογισμικό της Keene Electronic, μπορείτε να μάθετε και να αποθηκεύσετε έως και 128 refra-red κωδικούς στη συσκευή KIRA128 και η εφαρμογή Democontrol Lite μπορεί να ενεργοποιήσει οποιαδήποτε από αυτές τις εντολές από ένα γενικό περιβάλλον χρήστη (που περιέχει τηλεόραση. ·

Το KIRA128 είναι μια συσκευή δικτύου που βασίζεται σε IP που είναι συμβατή με σήματα IR 36-40K που καλύπτει την πλειονότητα του εγχώριου εξοπλισμού AV. Ένας δέκτης IR μεγάλης ζώνης μπορεί να αγοραστεί ξεχωριστά, ο οποίος θα επεκτείνει το εύρος για να καλύψει 20kHz έως 120kHz εάν απαιτείται. Οι εισροές και οι εξόδους IR είναι πλήρως συμβατές με το εύρος διανομής Keene IR που επιτρέπει την ενσωμάτωση ενός μεγάλου φάσματος διαφορετικών δεκτών και ραβδώσεων πομπού.

Για συνολική δαπάνη κάτω των £ 80, αυτός ο συνδυασμός χρησιμοποιεί ένα πρωτοφανές επίπεδο άνεσης για οποιονδήποτε ιδιοκτήτη iPhone.

Τυπικές χρήσεις:

Έλεγχος συσκευών εσωτερικού χώρου

Μακριά από τον έλεγχο της συσκευής στο σπίτι

Η σελίδα προϊόντος Keene είναι διαθέσιμη εδώ. Η σελίδα προϊόντος Demopad είναι διαθέσιμη εδώ. Η εφαρμογή DemoControl Lite είναι διαθέσιμη από το iTunes Store τώρα για £ 4.99 και το KIRA128 είναι διαθέσιμο τώρα σε £ 74.99.

Θέλουν περισσότερα? Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *