Το Crestron εισάγει νέα οθόνη αφής 24 “V-Panel

Crestron αποκάλυψε την εισαγωγή της νέας οθόνης αφής του 24″ V-Panel, η οποία συνδυάζει πλήρη πλοήγηση οθόνης, γραφικά υψηλής απόδοσης καθώς και βίντεο HD με συνδεσιμότητα DigitalMedia 8G, Όλα σε μια οθόνη ευρείας οθόνης υψηλής ευκρίνειας 24 “.

“Το V24-C μπορεί να ενοποιήσει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο σπίτι, το θέατρο ή το γραφείο διαλέξεων σε μια ενιαία διασύνδεση HD με την προσθήκη των διαισθητικών λειτουργιών διαχείρισης του Crestron. Το V24-C συνδυάζει ξεχωριστές οθόνες αφής, οθόνες τηλεόρασης καθώς και οθόνες υπολογιστών σε μία οπτικά εντυπωσιακή οθόνη αφής.

Όταν συνδέεται με έναν κινητήρα ψηφιακών γραφικών Crestron DGE-2, ο V24-C διευκολύνει την πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο ψηφιακών μέσων, επιτρέποντας στο άτομο να μεταδίδεται στη μουσική του Διαδικτύου καθώς και βίντεο, να σερφάρετε στον ιστό, να πραγματοποιεί σχολιασμό σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη Εκτός από περισσότερα, όλα χωρίς την απαίτηση για ξεχωριστό υπολογιστή ή οθόνες.

“Με το νεότερο V-Panel μπορείτε να δείτε τηλεόραση, DVDs καθώς και βίντεο HD, αναζήτηση στο Διαδίκτυο ή να εκτελέσετε ένα σεμινάριο βίντεο με πολλά περιοχή οθόνης για να εκτελέσετε πολλές πηγές ταυτόχρονα”, δηλώνει ο VP των πωλήσεων καθώς και η διαφήμιση για το Crestron Διεθνής, Robin Van Meeuwen. “Η σύνδεση του V-Panel με τη νέα μηχανή γραφικών Crestron, μέσω καλωδίωσης 8G+, υποδηλώνει ότι η συνολική εντελώς ελεύθερη ποικιλία πηγών μέσων παρέχεται τέλεια στο άγγιγμα ενός εικονιδίου μέσω μιας μόνο καλωδιακής τηλεόρασης για γρήγορη, απρόσκοπτη αποστολή καθώς και χαμηλά φυσική επίδραση. ”

Η πλήρης υποστήριξη Crestron HDCP καθιστά το νέο V-PANEL τη μόνη οθόνη αφής που επιτρέπει την αξιόπιστη εμφάνιση του DVD που προστατεύεται από υπολογιστή, Blu-ray, ψηφιακού HDTV, ροής βίντεο καθώς και πηγών υπολογιστών πολυμέσων.

Με ένα χτύπημα του δακτύλου μπορείτε να αναζητήσετε αβίαστα με τη μουσική καθώς και τις βιβλιοθήκες ταινιών, μετακινηθείτε με τηλεοπτικά κανάλια καθώς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς και να επιλέξετε οποιοδήποτε τύπο προτιμώμενης εφαρμογής διαχείρισης από ένα διαισθητικό μενού από πολύχρωμα εικονίδια 3D. Πληκτρολογήστε στην οθόνη καθώς και ικανότητες ποντικιού επιτρέπουν τη συνολική διαχείριση του ενσωματωμένου προγράμματος περιήγησης στο Web καθώς και άλλων εφαρμογών. Μια ενσωματωμένη θύρα USB επιτρέπει τη σύνδεση ενός φυσικού πληκτρολογίου καθώς και του ποντικιού, προσφέροντας την επιλογή της συμβατικής λειτουργίας του υπολογιστή.

Ο μηχανισμός γραφικών DGE-2 (και η συσχετισμένη καλωδίωση πηγής AV) είναι κρυμμένη έως και 100 μέτρα μακριά στο ράφι των πρωταρχικών συσκευών. Το V24 διαθέτει είσοδο DM. Η είσοδος επιτρέπει σε όλα τα σήματα να μεταδίδονται μέσω καλωδίου μεμονωμένα CAT5E ή DM 8G από το ράφι στην οθόνη. Η συνδεσιμότητα ενός καλωδίου, μαζί με το λεπτό και ομαλό σχεδιασμό του V24-C, δημιουργεί εξαιρετικά καθαρές εγκαταστάσεις σε οποιοδήποτε είδος δωματίου.

Εκτός από τον έλεγχο του φωτισμού, τα συστήματα παρουσίασης AV, τα θέατρα του σπιτιού, τους θερμοστάτες, καθώς και άλλα συστήματα, τα άτομα μπορούν να δουν υλικό από διάφορες πηγές βίντεο HD, όπως παίκτες DVD/Blu-ray, υπολογιστές, διαδίκτυο, βίντεο, ασφάλεια και ασφάλεια Οι κάμερες καθώς και περισσότερο, σε αρκετά παράθυρα βίντεο πλήρους κίνησης στα ευρεία οθόνη του V24-C.

Σχεδιασμένο με ευελιξία στο μυαλό, το V24-C είναι ιδανικό σε μια ευρεία ποικιλία οικιστικών και βιομηχανικών περιβαλλόντων. Είτε ως ελεγκτής σπιτιού, καθώς και τηλεοπτική οθόνη σε κουζίνα, σχολιασμός καθώς και παρουσίαση διαχειριστείτε το πάνελ για ένα πανεπιστημιακό θέατρο, είτε ένα πάνελ διαχείρισης βίντεο για επιχειρηματικές εφαρμογές, το V24-C συνδυάζει τη μεγαλύτερη απόδοση και τη διαχείριση και HD οθόνη υψηλής ποιότητας διαθέσιμη.

Διαθέτοντας την προηγμένη τεχνολογία οθόνης S-PVA, το V24-C προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία υψηλής ευκρίνειας με πλούσια χρώματα καθώς και εξαιρετικό μαύρο βάθος καθώς και αντίθεση. Για μια τέλεια φωτογραφία από οποιοδήποτε είδος προβολής, ο οριζόντια και κατακόρυφες γωνίες που βλέπουν οι γωνίες που δημιουργούν σταθερή υψηλή φωτογραφία χωρίς την απαίτηση να είναι ακριβώς μπροστά από την οθόνη. Το ενσωματωμένο HD Scaler παρέχει το Razor Sharp 1080P60 βίντεο στο κατάλληλο στυλ, ανεξάρτητα από την πηγή που προέρχεται από το υλικό σας.

Το V24-C παρέχει ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης για οποιοδήποτε είδος ρύθμισης, είτε τοποθετημένο σε ένα τοίχο, επιτραπέζιους ρυθμούς είτε σε ένα αρθρωτό βραχίονα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να φέρετε την εμπειρία πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας του V24-C στο σπίτι ή στο βιομηχανικό περιβάλλον σας. ”

Νέες αποβάθρες Crestron iPad: www.crestron.co.uk

Θέλουν περισσότερα? – Θα έπρεπε να συμμορφώνεστε μαζί μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή να εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *