Λίγη επέτειος όπως

Αγαπητέ σπίτι,

Λάβουμε υπόψη ότι κινούμαστε σε ακριβώς δύο χρόνια πίσω όπως ήταν χθες. Εκτός από το παιδί ήμασταν επικεφαλής πάνω από τα τακούνια για εσάς από την αρχή. Ο Θεός καταλαβαίνει γιατί όταν κοιτάμε πίσω στην πρώτη εξωτερική φωτογραφία που πήραμε…

Αλλά μας είχατε στο Hello. Ακόμη και όταν μας υποδέχτηκε να διατηρούμε αυτόν τον τρελό διαιρέτη ράφι στο σύνολο του χώρου διαβίωσης με ένα αποχρωματισμένο γυάλινο τετράγωνο καθώς και μια τεχνητή πέτρινη προσγείωση.
Τα προτιμώμενα βίντεο μας

Και ποιος δεν θα ήταν γοητευμένος από εκείνη την χρονολογημένη ταπετσαρία διαστημικού χώρου, καθώς και από την αρχαία καμπίνα κουζίνας που φώναξε “Paul Bunyan Wuz εδώ”;

Σίγουρα η κύρια κρεβατοκάμαρα ήταν κάπως αδιάφορη, ωστόσο ήμασταν θετικά πάνω από το φεγγάρι για την πρώτη μας ανοιχτή μπλε-γκρι-γκρι χρώμα επιλογή χρώματος (η μόνη που δεν τροποποιήσαμε τουλάχιστον όταν τους επόμενους 24 μήνες).

Και αυτό το den ήταν το τρομακτικό καταφύγιο καπνίσματος που πάντα καταλάβαμε ότι ποτέ δεν θέλαμε. Ωστόσο, δεν μπορούσαμε να περιμένουμε να ενδείξουμε αυτά τα 890 έγγραφα στεγαστικών δανείων για να σας κάνουν δικά μας. Ίσως από τότε που είχαμε μεγάλα σχέδια για να ζωγραφίσουμε το επένδυση καθώς και να βήμα σε κάποια αρκετά ατυχή έπιπλα μέχρι να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την ενέργεια για να ζωγραφίσουμε το τούβλο καθώς και τα δοκάρια (και να επεξεργαστούμε τα χρήματα για να αντικαταστήσουμε αυτά τα φρικτά έπιπλα κοιτώνα).

Αλλά ο χώρος που σφράγισε την προσφορά ήταν το γοητευτικό και υπέροχο ηλιοβασίλεμα σας. Παρόλο που το χαλί μύριζε σαν κατούρημα, συνδέσαμε τις μύτες μας, καθώς και συνδεδεμένο μέχρι να φαινόταν λίγο πιο εμφανές.

Και παρόλο που έχετε καυχηθεί πέντε ερειπωμένους και βρώμικους ανεμιστήρες οροφής, κοίταξα την άλλη μέθοδο (και κάναμε τα μάτια μας στα δύο τζάκια σας). Όπως και, παρόλο που δεν είχατε μια μόνο ηλεκτρική πρίζα σε κανένα μπάνιο, δεν παρατηρήσαμε καν μέχρι να μετακινηθούμε, καθώς και προσπαθήσαμε να συνδέσουμε το στεφάνι μας. Ήμασταν επίσης ταραχώδη γειτονιά με την μπροστινή βεράντα- μία από τις μόνες στη γειτονιά. Εκτός από το πραγματικά αγαπητό σπίτι, ανεξάρτητα από την αλήθεια ότι οτιδήποτε για εσάς μας έκανε αδύναμους στα γόνατα (με μια μεγάλη μέθοδο καθώς και έναν φτωχό τρόπο), ήταν το vintage αγελάδας και οι καιρικές συνθήκες που μας έπεισαν ότι ήσασταν ” ένας.”

Ευχαριστώ λοιπόν για τα γέλια, τις αναμνήσεις, τις σχεδόν-hernias, το snafus, τα μαθήματα ζωής καθώς και τους μετασχηματισμούς τις τελευταίες 731 ημέρες. Εδώ είναι σε πολλά πολλά άλλα.

Περισσότερα άρθρα από την Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *