Βίντεο: Νέο χυμό iPad Wall Dock Hits Kickstarter

Δύο επιχειρηματίες της Γερμανίας έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία crowdfunding στο Kickstarter για μια νέα αποβάθρα τοίχου iPad από αλουμίνιο. Ο “χυμός” θα τοποθετηθεί και θα χρεώσει προαιρετικά το iPad σας στον τοίχο.

Ο χυμός είναι CNC κατασκευασμένο από ένα συμπαγές μπλοκ αλουμινίου και στη συνέχεια ανοδιωμένο σε ασήμι ή μαύρο. Οι εφευρέτες λένε ότι είναι εύκολα τοποθετημένο σε οποιοδήποτε τοίχο χρησιμοποιώντας μόνο δύο βίδες, οπότε είναι το καλύτερο για την αναβάθμιση.

Ο προσαρμόσιμος προσαρμογέας χρήστη που περιλαμβάνεται επιτρέπει στον χυμό να αποβιβαστεί με δισκίο 30 pin ή Lightning Apple και είναι συμβατό με το iPad 2, το iPad 3, το iPad 4 και το iPad Air.

Η διαχείριση των καλωδίων είναι ένα κρίσιμο μέρος του σχεδιασμού και οι κατασκευαστές ήθελαν να καθαρίσουν τα βρώμικα καλώδια και τις συνδέσεις. Ανάλογα με τον τύπο εγκατάστασης, μπορείτε να ρυθμίσετε το χυμό χωρίς ορατά καλώδια ή συνδετήρες.

Ερχόμενοι από την εγκατάσταση A/V προσαρμοσμένη εγκατάσταση γνωρίζουμε ότι η ανάγκη για αξεσουάρ εγκατάστασης iPad έχει ενισχυθεί τεράστια. Σχεδόν κάθε σύστημα ελέγχεται από μια κινητή συσκευή, ειδικά από τα μήλα iPad. Αλλά αισθανθήκαμε απογοητευμένοι για την τιμολόγηση των διαθέσιμων αποβάθρων τοίχων “. Ο Μιχαήλ εξήγησε. Με το χυμό μειώνουν το κόστος κατά περίπου 70% και φέρνουν τις αποβάθρες τοίχων στο επόμενο επίπεδο-έτσι ώστε οι ολοκληρωτές του συστήματος και οι λάτρεις της τεχνολογίας να αποκτήσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν οικονομικά το iPadTM μέσα σε λίγα λεπτά από το χρόνο εγκατάστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χυμό ή για να υποστηρίξετε το έργο, ελέγξτε τους παρακάτω συνδέσμους. Η συμφωνία Kickstarter “Limited Early Bird” εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια της γραφής – $ 65 / £ 39/48 €

Χυμός στο kickstarter.com

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *