Αντίο Mac. Η αξία ενός «ακριβού» υπολογιστή;

Είχα Macs για μια δεκαετία τώρα. Αγόρασα το πρώτο μου (ένα G4 Mini) μετά την προβολή του JobsNote που το ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2005. Αγόρασα το δεύτερο Mac μου το καλοκαίρι του 2007, ένα μαύρο πλαστικό MacBook.

Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους αντικαταστήσαμε το φρικτό πλαστικοποιημένο κιβώτιο Dell στην περιοχή της κουζίνας με ένα γυαλιστερό νέο αλουμινένιο iMac. καθώς και εκεί έχει καθίσει, τρέχει για πολύ περισσότερα από 7 χρόνια.

Εξακολουθεί να είναι ισχυρό, τρέχει ακόμη και τη νεότερη έκδοση της Apple του OS X 10.10 Yosemite σε αυτό το αρχικό υλικό, όπως παρέχεται τότε.

Το iMac χρησίμευσε ως οικιακός υπολογιστής μας καθώς και ως δεύτερο DVR στο κουτί Sky+ (χρησιμοποιώντας το εξαιρετικό Elgato Eyetv 250 Plus). Ωστόσο, τώρα το νοικοκυριό έχει τις δικές του συσκευές, φορητούς υπολογιστές, smartphones καθώς και δισκία και δεν χρησιμοποιείται πλέον πολύ.

Μια γρήγορη περιήγηση του Gmail εμφανίζει την αρχική μου παραγγελία, πλήρωσα £ 1.111,55. Προσφέρω χθες τη συσκευή για £ 325, επιστρέφοντας σχεδόν το 30% της τιμής αγοράς.

Κουτί κάτω από το σοφίτα και προετοιμασμένο για νέο ιδιοκτήτη

Υπάρχουν λίγες, αν υπάρχουν, τεχνολογικές αγορές που μπορείτε να κάνετε που θα παρέχουν αυτό το είδος υποδειγματικής υπηρεσίας, καθώς και το λιανικό εμπόριο μια σημαντική αξία μετά από πολλά χρόνια.

Τα Mac δεν είναι φθηνά, ωστόσο, σε αυτή τη γνώμη των συγγραφέων, προσφέρουν αξία για τα χρήματα. Bye Bye iMac, μας εξυπηρετήσατε καλά.

apple.com/imac

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *