Χαμηλή ισχύς Long Range 802.11ah “Wi-Fi Halow” για το IoT & Smart Home

Αυτή την εβδομάδα η Wi-Fi Alliance ανακοίνωσε προϊόντα με βάση το νέο IEEE 802.11ah συμβατικό θα είναι γνωστό ως “Wi-Fi Halow” .

Η Halow παίρνει το Wi-Fi στη ζώνη των 900 MHz, σχεδόν διπλασιάζοντας την εμβέλειά της, μειώνοντας ταυτόχρονα τις απαιτήσεις ισχύος και καθιστώντας το πολύ πιο κατάλληλο για τον αισθητήρα IoT, την έξυπνη τεχνολογία και τα φορητά.

Το Wi-Fi Halow λειτουργεί σε ζώνες συχνοτήτων κάτω από ένα gigahertz, χρησιμοποιώντας μεγαλύτερη εμβέλεια, χαμηλότερη συνδεσιμότητα ισχύος σε προϊόντα πιστοποιημένα με Wi-Fi. Το Wi-Fi Halow θα επιτρέψει σε μια ποικιλία νέων περιπτώσεων χρήσης που είναι αποδοτικές από την εξουσία στο έξυπνο σπίτι, το συνδεδεμένο αυτοκίνητο και την ψηφιακή υγειονομική περίθαλψη, καθώς και τα βιομηχανικά, λιανικά, γεωργία και έξυπνα περιβάλλοντα της πόλης.

Σχετικά: Συνέντευξη Z-Wave Alliance-Σκέψεις για το 802.11ah

Πρόσθετες δραστηριότητες που σχετίζονται με το IoT βρίσκονται σε εξέλιξη στη Συμμαχία Wi-Fi που συμβάλλουν στον επιπλέον πολλαπλασιασμό του Wi-Fi στο έξυπνο σπίτι και σε άλλα τμήματα. Συγκεκριμένα, η Wi-Fi Alliance αναπτύσσει έναν νέο ασφαλή και βασικό τρόπο σύνδεσης και διαμόρφωσης συσκευών χωρίς μηχανισμούς οθόνης ή εισόδου, όπως συμβαίνει με πολλές έξυπνες οικιακές συσκευές σήμερα. Εκτός από έναν επεκτατικό κατάλογο προγραμμάτων για την αντιμετώπιση ειδικών αναγκών στην αγορά, η Wi-Fi Alliance ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα κατηγορία συμμετοχής που θα επιτρέψει μια ευρύτερη ποικιλία συσκευών που δεν έχουν ιστορικά θεωρήσει ως υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των κενών και των κουμπιών πόρτας, για να συμπεριληφθούν Σύνδεση Wi-Fi.

www.wi-fi.org/wi-fi-halow

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *