Το Vesternet Wise House Store προσφέρεται τώρα στις ΗΠΑ

μερικές ειδήσεις για τους Αμερικανούς επισκέπτες μας αυτήν την εβδομάδα, καθώς ο χορηγός του τίτλου μας Vesternet κάνει το έξυπνο κατάστημα House που προσφέρεται στις ΗΠΑ.

Τα τελευταία 6 χρόνια, ο Dave καθώς και η ομάδα του έχουν αναπτύξει ένα από τα πιο επιτυχημένα καταστήματα σοφών στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και την Ευρώπη καθώς και την «τεχνική υποστήριξη ζωής», εκτός από χρήσιμα χαρακτηριστικά που επικεντρώνονται στους πελάτες, όπως η συμβατότητα του Z-Wave Ο οδηγός τους έχει κερδίσει πολλούς φίλους.

Εάν είστε στις ΗΠΑ, δώστε τους μια δοκιμή. Δείτε το πλήρες PR παρακάτω.

Η μετεγκατάσταση θα δει τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες σπιτιού να κερδίζουν απλούστερη πρόσβαση σε μια συνολική ποικιλία τεχνολογιών Automation House Automation DIY. Αναπτύχθηκε για να απλοποιήσει την καθημερινή διαβίωση καθώς και να παρέχει στα άτομα απλή και εύκολη διαχείριση μέσω των οικιακών ηλεκτρονικών, το πρότυπο αυτοματισμού του σπιτιού έχει περάσει στα ύψη σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, με όλους από μικρές επιχειρήσεις σε μεγάλες εταιρείες όπως η Apple καθώς και η Google να δημιουργούν τους δικούς τους σοφούς Λύσεις σπιτιών.

Μετά από περισσότερα από έξι χρόνια στην επιχείρηση, η Vesternet προωθεί το Z-Wave ως την πιο ευέλικτη, έξυπνη και αξιόπιστη καινοτομία αυτοματισμού στο σπίτι στην αγορά. Χρησιμοποιώντας ραδιοκύματα χαμηλής τροφοδοσίας, το Z-Wave έχει την ικανότητα να ενοποιήσει όλα τα ηλεκτρικά του σπιτιού σε ένα ολοκληρωμένο ασύρματο δίκτυο που παρέχει στα άτομα συνολικά διαχείριση των φώτων, των συσκευών, της θέρμανσης, της ασφάλειας και της ασφάλειας, καθώς και των πολυμέσων με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ενώ πολλά καταστήματα αυτοματισμού σπιτιών προσφέρουν εύκολη «μετατόπιση κουτιού», η Vesternet θέτει εκτός από τον ανταγωνισμό προσφέροντας εκτεταμένες πληροφορίες καθώς και τεχνικά στατιστικά στοιχεία για κάθε ένα από τα προϊόντα του. Αφήνοντας την εγκατάσταση στον πελάτη καθώς και την πλήρωση του χώρου με σε βάθος υποστήριξη, καθώς και δοκιμές συμβατότητας, η Vesternet είναι σε θέση να προσφέρει μια υπηρεσία αυτοματισμού σπιτιού που είναι τόσο οικονομικά αποδοτική όσο και αποτελεσματική.

Ο Dave Bell, δημιουργός, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vesternet States “Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που εισάγουμε τον αμερικανικό ιστότοπο που εδρεύει στο αμερικανικό μας, καθώς και να προσφέρουμε στους έξυπνους Αμερικανούς τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την υπηρεσία αυτοματοποίησης του Premium House. Οι ΗΠΑ είναι η γενέτειρα της αυτοματοποίησης του σπιτιού καθώς και παρέχοντας στους πελάτες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά τους συστήματα με τη βοήθεια καθώς και βοήθεια της επαγγελματικής μας ομάδας Αποτελεσματική αλήθεια για όλους τους Αμερικανούς, υποστηριζόμενοι από την παγκόσμια υπηρεσία πελατών, καθώς και από εκτεταμένες δοκιμές συμβατότητας προϊόντων σε όλο το σκάφος. ”

Με ξεχωριστές προτάσεις πώλησης, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρους εγγύησης ικανοποίησης 365 ημερών, τεχνικής υποστήριξης σε όλη τη διάρκεια της ζωής, βοηθητικού εστώματος, καθώς και συμβουλών, ανταγωνιστικών τιμών καθώς και μιας εξαιρετικής βάσης δεδομένων για εντελώς δωρεάν οδηγούς βοήθειας καθώς και βίντεο, η επιχείρηση παρέχει ένα ασταμάτητο επίπεδο εξυπηρέτηση καθώς και υποστήριξη. Αυτό το ενδιαφέρον για λεπτομέρεια έχει κερδίσει την επιχείρηση συνεχώς ακτινοβολήσεις αξιολογήσεων από πελάτες σε όλο τον κόσμο.

www.vesternet.com/us

#
Προεπισκόπηση
Προϊόν
Εκτίμηση
Τιμή

1
TP-Link Tapo Wise Plug Wi-Fi Outlet, συνεργάζεται με το Amazon Alexa (Echo καθώς και το Echo Dot), το Google Home, …
40.811 κριτικές
18,82 £
Αγορά στο Amazon

2
Wise Plug Small 13A WiFi Outlet λειτουργεί με το Amazon Alexa, το Google House καθώς και το SmartThings, ασύρματο …
210 κριτικές
36,99 £
Αγορά στο Amazon3
Echo (4η γενιά) Με το Premium Sound, το Wise House Hub καθώς και την Alexa | Μπλε λυκόφως
30.750 κριτικές
89,99 £
Αγορά στο Amazon

4
Echo Flex – Voice Manage Wise House Gadgets με Alexa
15.352 κριτικές
9,99 £
Αγορά στο Amazon

5
Wise Lock, Ruveno Slim Wise Door Lock, Κλειδία πόρτας δακτυλικών αποτυπωμάτων, κλειδαριά πόρτας χωρίς κλειδί, κλειδαριά πόρτας …
60 κριτικές
169,99 £
Αγορά στο Amazon

6
SwitchBot Wise Switch Button Pusher – Χωρίς καλωδίωση, ασύρματη εφαρμογή ή έλεγχο χρονοδιακόπτη, χρησιμοποιήστε το SwitchBot Hub …
9.856 κριτικές
25.00 £
Αγορά στο Amazon

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Τελευταία ενημέρωση στο 2021-10-04 / συνδέσμους θυγατρικών / εικόνες από το API μάρκετινγκ προϊόντων Amazon Product

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *