Τα ευρήματα του προϋπολογισμού στο Pier 1

αν έχετε βρεθεί στο κυνήγι στο σε ορισμένες περιπτώσεις, το καναδικό τοπίο σχεδιασμού, που κατοικείται από πλατείες και εμπορικά κέντρα, δεν είστε μόνοι. Αλλά πάρτε την καρδιά. Για τον Hark, βλέπω ένα λαμπερό φάρος μέσα στον επιβλητικό ορίζοντα μεγάλου κουτιού. Είναι Pier 1 και έχει έρθει στη διάσωση!

Τα κομμάτια του Pier 1 θα ήταν στο σπίτι σε αυτό το εκλεκτικό δωμάτιο Peter Dunham.

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται μικρά παγκόσμια μπιχλιμπίδια όταν σκέφτονται την προβλήτα 1 και δικαιολογημένα. Τα καταστήματά τους είναι γεμάτα με πολύχρωμα Κίνα, καλάθια και κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα από όλο τον κόσμο, υπονοούμενα για να προσθέσετε μπαχαρικό στη διακόσμηση σας. Αλλά η Pier 1 είναι επίσης μια θαυμάσια πηγή για τα βασικά επίπλων, που δεν βρίσκονται σε πολλά άλλα κοινά καταστήματα. Μιλώ κλασικά συρραπτικά σχεδιασμού όπως αυτά που βλέπετε στις σελίδες του House & Home, αλλά σε μια τιμή μπορούμε όλοι να καταπιούν.

Τα καταστήματα Pier 1 έχουν καταλόγους όπου μπορείτε να αγοράσετε τα κομμάτια που δεν βλέπετε στο πάτωμα τους και ο ιστότοπός τους είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να ελέγξετε όλα όσα έχουν να προσφέρουν. Απλά κάντε κλικ στην καρτέλα Βιβλίο επίπλων για να ξεκινήσετε.

Επιτρέψτε μου να σας περπατήσω μέσα από μερικά από τα καλούδια μου Fave Pier 1.

Όταν αφορά ενδιαφέροντα και ασυνήθιστα περιστασιακά έπιπλα, η Pier 1 σας καλύπτει. Αυτός ο φυλής Nirobi End Table κοστίζει μόλις $ 80 και θα φαινόταν αξιοσημείωτο δίπλα σε έναν καναπέ ή θα χρησιμοποιήσει ένα ζευγάρι που τραβήχτηκε μαζί ως τραπέζι του καφέ.

Οι κονσόλες συνήθως παραβλέπονται, αλλά αυτό δεν πρέπει να περάσει! Η κονσόλα Bellerose έχει μια κλασική εμφάνιση διακοσμητή και κοστίζει $ 170. Ummm μπορώ να αγοράσω δύο;

Ο συντάκτης του σχεδιασμού μου Andrea Mills σκότωσε τον εαυτό του ψάχνοντας για ένα rattan pouf σαν αυτό και ήταν καλύτερο κάτω από τις μύτες μας στο Pier 1! Παρά το γεγονός ότι ονομάζεται το λιπαρές σκαμνί, δεν έρχεται με τιμή λίπους – $ 150! Μετρώστε σε μένα όταν λέω ότι οι σχεδιαστές high-end αγαπούν να τα χρησιμοποιούν ως επιπλέον καθίσματα και ως δυναμικό γλυπτό στα δωμάτιά τους αυτές τις μέρες.

Το γαλλικό στυλ αγροικίας είναι όλη η οργή, και μπορείτε να τραβήξετε ένα κάθισμα στο πάρτι Francophile με αυτό το μικρό χαριτωμένο, την καμπύλη καφέ καρέκλα. $ 189 – Très, Très Chic, μη;

Ooooh Δεν θέλετε απλώς να καμπυλώνετε με ένα πάπλωμα σε μια ηλιόλουστη μέρα σε αυτό το όμορφο καναπέ Casbah; Για την ετικέτα τιμών των 100 δολαρίων μπορείτε να αντέξετε οικονομικά δύο! Θα μπορούσα επίσης να το δω σε ένα υπνοδωμάτιο, ή να συνδυαστεί με έναν κανονικό καναπέ καθιστικού και να συσσωρεύεται με cuitions για να σπάσει το δωμάτιο επάνω.

Για την αποθήκευση, μου αρέσει αυτό το όμορφο tapanga dresser με τις βρετανικές αποικιακές λεπτομέρειες.

Ή για όλα τα glam gals, ένα καθρέφτη κομμάτι σαν αυτό είναι πάντα ένα σκορ! Μου αρέσει το στήθος Hayworth του Pier 1 για την μαλακή, αντίκες πατίνα του.

Οι Glamazons θα εκτιμήσουν αυτή τη μικρή ματαιοδοξία, ειδικά με τα συρτάρια της για να κρύψουν όλα τα σκουπίδια σας. Αλλά αυτή η Pier 1 Scroll Vanity θα ήταν επίσης μια κομψή επιλογή για ένα γραφείο γραφής στα $ 390.

Ενώ βρισκόμαστε στο υπέροχο vibe, δείτε αυτό το κρεβάτι κελύφους! Είναι τόσο δύσκολο να βρεις ένα κλασικό κρεβάτι και έχω δει αρκετά ταπετσαρισμένα κεφαλές για να μου διαρκέσουν μια ζωή! Εύκολο και στο σημείο, αυτό το Pier 1 κρεβάτι είναι ταπεινό και haute.

Τέλος, για μια μικρή προβλήτα 1 χρώμα, για το οποίο είναι γνωστό, έβλεπα αυτό το όμορφο μπορντό χαλί μαλλιού Mosiac. Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε στον πλανήτη για να βρείτε ένα ιδανικό περσικό – το Pier 1 έχει κάνει το legwork και το έφερε όλα στο σπίτι για ένα knockout $ 390. Τώρα αυτό είναι ένα αναμνηστικό!

Πιστώσεις φωτογραφιών:
1. Peter Dunham
2-11. Εισαγωγές προβλήματος 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *