Το “Mancave” του Ramsin Khachi

όταν είναι αρσενικό και θηλυκό στυλ, είναι εκτός ισορροπίας μέσα σε ένα σπίτι, μπορεί να αφήσει τους ιδιοκτήτες σπιτιού να αισθάνονται εκτός τόπου. Αυτή είναι μια δυσκολία που ο σχεδιαστής του Τορόντο Ramsin Khachi, πρωταρχικός της ομάδας στυλ Khachi, σε τακτικές διευθύνσεις στις περιοχές που σχεδιάζει. Είναι επίσης το κίνητρο πίσω από το Ryobi “Mancave” που αναπτύχθηκε από την Summerwood Products, τα οποία παράγει για το National House Show που παρέχεται από το Re/Max στο Direct Energy Center, τοποθεσία έκθεσης στο Τορόντο από τις 18 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2011. (Αυτό το blog είναι Χορηγείται από το NHS.)

(Μπορείτε να θυμηθείτε ότι πέρυσι στο National House Show, ο Khachi σχεδίασε το γκαράζ Dream House-ένα ανθρώπινο εργαστήριο που περιλαμβάνει ομαλά ντουλάπια, αποθηκευμένο στοίχο, gadgets υψηλής τεχνολογίας καθώς και ένα μεγάλο χώρο εργασίας.)

Αυτή η κουζίνα ήταν ένας ακόμη ένας από τους χώρους που σχεδίασε πέρυσι. Το ασυνήθιστο μπαρ κρασιού καθώς και το κρυμμένο ψυγείο ήταν δύο από τα πιο μοναδικά στοιχεία.

Το φετινό “Mancave” – ​​που παρέχεται από τον Ryobi καθώς και τα προϊόντα Summerwood – είναι ένας χώρος σχεδιασμένος για τον σημερινό άνδρα. “Είναι ένας πιο κομψός, τελειοποιημένος ιδιωτικός που απολαμβάνει τα ελαφριά του χόμπι, είναι σε αρμονία με τη ζωή του νοικοκυριού, συνειδητοποιεί τη σημασία του υψηλής ποιότητας, καθώς και υπερηφάνεια για ό, τι κατέχει”, εξηγεί ο Khachi. Η τεράστια έκθεση της κατοικίας θα πάρει την τοποθεσία στην εκπομπή, ως μέρος της λεωφόρου των ονείρων, που παρέχεται από το αστέρι του Τορόντο. Το ιερό θα περιβάλλεται από ατελείωτες κήπους που συνδέονται με δύο άλλα σπίτια.

Το προκαταρκτικό σκίτσο παραπάνω είναι του εξωτερικού, που αναπτύχθηκε από τα προϊόντα Summerwood. Αν και το Mancave στεγάζεται σε ένα γκαράζ, θα λειτουργεί θέρμανση καθώς και μόνωση για να κάνει την περιοχή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο. Έτσι, οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα μπορούσαν εξίσου γρήγορα να μετατρέψουν ένα χώρο ή ένα υπόγειο σε ένα επίσης θεματικό χώρο. Ενσωματωμένα ντουλάπια, αποθήκευση καθώς και ένα διαμερισματοποιημένο κέντρο ανακύκλωσης που είναι κρυμμένο, εξαερισμένο καθώς και προσβάσιμο καθιστά το μετατρεπόμενο γκαράζ πρακτικό. “Ένα mancave θα πρέπει να διευκολύνει τον τρόπο ζωής του σύγχρονου ανθρώπου, παρέχοντάς του τα εργαλεία για να χειριστεί μια ταραχώδη ρουτίνα, διατηρώντας τον συνδεδεμένο με τον κόσμο του”, δηλώνει ο Khachi.

Και τι γίνεται με μερικά από τα πιο ασυνήθιστα χαρακτηριστικά Mancave; “Δεν μου αρέσει να τους δώσω μακριά, αλλά, την κρυμμένη πόρτα του γκαράζ καθώς και να βάλω πράσινο”, δηλώνει ο Khachi. Αυτή η υποχώρηση θα αναπτυχθεί επί τόπου, οπότε θα πρέπει να πάτε στο Εθνικό Σώμα για να το δοκιμάσετε αυτοπροσώπως. “Ελπίζω ότι όλοι όσοι περπατούν με αυτό το γκαράζ δεν θα είναι μόνο ενθουσιασμένοι, ωστόσο, επίσης, επηρεάζονται από κάτι περισσότερο από ένα μόνο πράγμα”, προσθέτει.

Εάν δεν έχετε την περιοχή που απαιτείται για την όαση ενός ανθρώπου στο σπίτι σας, μπορείτε ακόμα να ενσωματώσετε αρσενικές επιρροές όπως ουδέτερο ύφασμα παραθύρων, τηλεόραση τοποθετημένη τοίχο καθώς και αξεσουάρ από μέταλλο, δέρμα καθώς και ξύλο. Ο Khachi πέτυχε αυτό το βλέμμα πέρυσι στην επίδειξη, όπως φαίνεται παραπάνω.

Ο Khachi θα μιλήσει για το Mancave στο Metropolitan Barn Primary Stage, που παρέχεται από το HGTV, στις 20 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ., καθώς και στις 26 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στο Εθνικό Σώμα. Έτσι, αγοράστε τα εισιτήριά σας στο διαδίκτυο εκ των προτέρων, καθώς και χρησιμοποιήστε τον κωδικό κουπονιού “House” για να εξοικονομήσετε $ 6 από την ρουτίνα εισδοχή ενηλίκων. Επιπλέον, πάρτε περισσότερες συμβουλές για το εσωτερικό καθώς και το εξωτερικό στυλ από το Khachi καθώς και άλλους σχεδιαστές αστέρων στη γκαλερί House Patterns, καθώς και να κερδίσετε για να κερδίσετε εισιτήρια καθώς και μια κάρτα δώρων $ 1.000!

Πιστώσεις φωτογραφιών:

1. Michael Penney.
2. Ramsin Khachi.
3-4. Φωτογραφία Shaun Mitchell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *