Το Vogel’s BaseCover iPad εγκαθιστά το σύστημα ανταλλαγής συστήματος μεταξύ House & Vehicle

Vogel είναι μια έξυπνη επιχείρηση που κάνει υψηλής ποιότητας σχεδιασμένα και παραγόμενα προϊόντα, πράγματι χρησιμοποιούμε ένα από τα mounts Vogel στο αυτοματοποιημένο σπίτι για να κρεμάσει τον προβολέα μας από το ανώτατο όριο.

Η τελευταία τους εξέλιξη είναι μια έξυπνη κατάσταση iPad με αξεσουάρ όπως το «Wallmount» που επιτρέπει στο δισκίο της Apple να είναι, το μαντέψατε, τοίχο τοποθετημένο στο σπίτι σας, αλλά γρήγορα εξαλείφεται καθώς και προσκόλληση στο όχημά σας αντί με το «Carmount». Το σύστημα “Mount & Cover” προσφέρει ένα τρίτο συνημμένο-“TableStand” για το τοπίο καθώς και την ελεύθερη χρήση πορτρέτου. Το σύστημα θα πρέπει να προσφέρεται αργότερα αυτό το μήνα, για τώρα επιθεωρήστε τα υπόλοιπα βίντεο καθώς και την παρακάτω εικόνα.

“Ένα σοφό σύστημα για την εγκατάσταση του iPad σας οπουδήποτε – το Vogel εισάγει μια λύση εγκατάστασης για το iPad για χρήση στο σπίτι, στην εργασία καθώς και όταν ταξιδεύετε. Το Vogel’s Install & Cover System® για το iPad είναι ένα μοναδικό σύστημα για την εγκατάσταση των εξαιρετικά επιτυχημένων δισκίων της Apple στους τοίχους, σε οχήματα καθώς και σε τραπέζια καθώς και γραφεία. Τα iPads είναι επιτακτικά gadgets ότι η απαίτηση να είναι προσβάσιμη καθώς και χρήσιμη ανά πάσα στιγμή. Το σύστημα εγκατάστασης και κάλυψης του Vogel βασίζεται στην αποδεδειγμένη εμπειρία του Vogel σε ασφαλή συστήματα εγκατάστασης για την ασφαλή εγκατάσταση του iPad σας οπουδήποτε χρειάζεται.

Το Basecover του Vogel – το Basecover του Vogel είναι η καρδιά του συστήματος εγκατάστασης και κάλυψης, καθώς και η ειδική υποδοχή αλουμινίου (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εκκρεμεί), εκτός από την προσφορά όλων των στρογγυλών ασφαλείας για το iPad. Αυτή η σύνδεση επιτρέπει σε ένα iPad να συνδέεται με μια ποικιλία από βάσεις, συμπεριλαμβανομένου του Wallmount, TableMount, καθώς και Carmount. Άλλες λύσεις θα προστεθούν με την πάροδο του χρόνου. Το στυλ του BaseCover καθώς και το ειδικό μαλακό κάλυμμα προσθέτουν επιπλέον σώμα στο iPad, καθιστώντας το ευκολότερο καθώς και εξαιρετικά άνετο να κρατάτε. Το Basecover μπορεί επίσης να αντιστραφεί για να προστατεύσει το μπροστινό μέρος του iPad σας, καθώς και τα κουμπιά, όταν ταξιδεύετε.

Το Wallmount του Vogel – το Wallmount του Vogel είναι μέρος του συστήματος εγκατάστασης και καλύμματος, καθώς και ένα διακριτό κουμπί που μπορεί να βιδωθεί σε σχεδόν οποιοδήποτε είδος επιφάνειας. Με ένα snap του basecover πάνω στο Wallmount, το iPad σας μπορεί να διατηρηθεί προετοιμασμένο για προβολή ή άμεση πρόσβαση. Όταν τοποθετηθεί, το iPad μπορεί να μετατραπεί ελεύθερα έως και 360 μοίρες, καθώς και το σύστημα ασφάλισης εξασφαλίζει ισχυρή και ασφαλή σταθερότητα. Είτε χρησιμοποιείτε το iPad σας στην κρεβατοκάμαρα ως ξυπνητήρι, στον χώρο διαβίωσης ως ελεγκτής θορύβου, ειδησεογραφικών ή καιρικών συνθηκών ή στο χώρο της κουζίνας για συνταγές iBook, το BaseCover με το Wallmount είναι η τέλεια ευέλικτη λύση σας.

Το TableStand του Vogel-για πιο ελεύθερη χρήση, το TableMount, μέρος του συστήματος εγκατάστασης και κάλυψης του Vogel, επιτρέπει στο iPad Plus Basecover να τοποθετηθεί σε τραπέζι, ράφι ή γραφείο, είτε σε πορτρέτο είτε σε λειτουργία τοπίου, για προβολή ταινιών, εικόνων ή τηλεοπτικές εκπομπές.

Το Carmount του Vogel-για χρήση στο αυτοκίνητο, η Vogel έχει προσαρμόσει το επιτυχημένο DVDOCK για να χρησιμοποιηθεί με το σύστημα εγκατάστασης και κάλυψης. Δεν απαιτούνται εργαλεία για τη σύνδεση ενός iPad plus basecover με το Carmount, το οποίο είναι ασφαλώς σταθερό στο προσκέφαλο, έτσι ώστε οι ταξιδιώτες πίσω καθισμάτων να μπορούν να απολαύσουν υλικό στο iPad ενώ βρίσκονται σε κίνηση.

Έτοιμο για το μέλλον – Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Vogel εκκρεμεί το σύστημα εγκατάστασης και κάλυψης για το iPad ορίζει το βασικό για την εγκατάσταση συστημάτων για τα παρόντα καθώς και τα μελλοντικά iPads καθώς και άλλους υπολογιστές tablet. Ανοίγει τη μέθοδο για την εγκατάσταση προσωπικών οθονών οπουδήποτε, βασιζόμενη στην πλούσια εμπειρία του Vogel σε κομψό σχεδιασμό, προηγμένη λειτουργικότητα, υψηλή υψηλής ποιότητας καθώς και ικανότητα στην εγκατάσταση επίπεδων οθονών.

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκκρεμεί για το σύστημα εγκατάστασης και κάλυψης του Vogel. Το Vogel’s θα προσφέρει ένα πρόγραμμα αδειοδότησης για να επιτρέψει σε τρίτους εορτασμούς να χρησιμοποιούν ή να ενσωματώνουν το σύστημα στα καλύμματα ή τις βάσεις τους.

Διαθεσιμότητα – Το προϊόν αυτό θα εισαχθεί στο IFA 2010. Το σύστημα εγκατάστασης και κάλυψης του Vogel θα προσφέρεται στην Ευρώπη τον Οκτώβριο του 2010. ”

Το πακέτο εκκίνησης και κάλυψης του Vogel από ένα basecover, καθώς και το Wallmount θα δαπανήσει περίπου 80,00 ευρώ με πρόσθετα wallmounts που προσφέρονται για περίπου 30,00 ευρώ.

Vogel Mounts: MountandCover.com: Iroom Idock για το iPad [Ευχαριστώ Stephen]

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *