Νέο σύστημα διανομής CAT5

Εδώ είναι μια ακόμη νέα ποικιλία προϊόντων διανομής CAT5 AV από την Keane Electronics …

“Ένα λαμπρό νέο προϊόν, ακόμη και αν το δηλώσουμε έτσι ώστε οι ίδιοι :-), το Keene C5KDA είναι ένας ενισχυτής διανομής 4 μεθόδων με αναπτυγμένο σε μετατροπή CAT5, παίρνει S-Video (ή σύνθετο) καθώς και ήχο καθώς και ψηφιακά σχισίματα το σήμα σε τέσσερις παρόμοιες εξόδους.

Στη συνέχεια μετατρέπει κάθε σήμα εξόδου, ώστε να μπορείτε να το στείλετε μέσω καλωδίου CAT5 στον απομακρυσμένο δέκτη όπου μετατρέπεται πίσω σε βίντεο καθώς και ήχο. Το καλώδιο CAT5 είναι φθηνό, λεπτό και ευπροσάρμοστο, έτσι με αυτό το gadget στέλνετε τα σήματα έως και 100 μέτρα σε υψηλή ποιότητα και χαμηλό κόστος. Υπάρχουν ακόμη και σχόλια IR που αναπτύχθηκαν, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τις συσκευές προέλευσης από κάθε απομακρυσμένη τοποθεσία. Προσφέρεται τώρα σε κιτ με δύο ή τέσσερις απομακρυσμένους δέκτες…

Το Keene C5KDA είναι ένας φανταστικός επίλυση θέματος. Παίρνει S-Video (ή σύνθετο) καθώς και ήχο, καθώς και ψηφιακά χωρίζει το σήμα σε τέσσερις παρόμοιες εξόδους. Δεν υπάρχει απώλεια σήματος, οπότε κάθε έξοδος είναι τόσο μεγάλη όσο η είσοδος. Στη συνέχεια μετατρέπει κάθε σήμα εξόδου έτσι ώστε να μπορεί να σταλεί μέσω του καλωδίου CAT5 στον δέκτη, όπου μετατρέπεται πίσω σε βίντεο καθώς και ήχο. Το καλώδιο CAT5 είναι φθηνό, λεπτό και ευπροσάρμοστο, καθώς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στείλει το σήμα μέχρι και 100m ή περισσότερο χωρίς προβλήματα.

Το CAT5KDA παρέχει κόκκινα σχόλια από κάθε απομακρυσμένο δέκτη, ώστε να μπορείτε ακόμα να διαχειριστείτε τις συσκευές προέλευσης που συνδέονται με την είσοδο CAT5KDA από την απομακρυσμένη τοποθεσία.

Το C5KDA διαθέτει μια λειτουργία μονάδας δίσκου μεταγωγής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προστατεύσει την υψηλή ποιότητα σήματος σε ακόμη μεγαλύτερες διαδρομές καλωδίων (πάνω από 50m). Λειτουργεί εφαρμόζοντας μια ώθηση σήματος με έμφαση στις υψηλότερες συχνότητες. Το σύστημα χρησιμοποιεί ICs ευρείας ζώνης με εξαιρετικά χαμηλή αντίσταση εξόδου.

Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για – στέλνοντας ένα σήμα AV σε διάφορες οθόνες – στέλνοντας ένα σήμα AV κάτω από ένα μακρύ καλώδιο (πάνω από 100m)

Μπορείτε να αγοράσετε μόνο το C5KDA (αν και, ειλικρινά, δεν θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον χωρίς τουλάχιστον έναν δέκτη) ή ως σύνολο με δύο ή τέσσερις δέκτες. ”

Keene c5kda

Θέλουν περισσότερα? – Συμμετέχετε με εμάς στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *