Η κοινή λογική επικρατεί ως Sky Q για να πάρει την επιλογή Netflix

στη δημοφιλή μας ουρανό q Αναθεώρηση από το 2016 είπαμε …

Είναι ένας ντροπή ο ουρανός δεν θα επιτρέψει τις εφαρμογές όπως το Netflix και το Amazon Video στο Q και το Mini που θα έκανε αυτό το μόνο σύστημα που θα χρειαζόταν ποτέ.

Τώρα φαίνεται ότι η κοινή λογική έχει επικρατήσει και ο ουρανός θα προσθέσει netflix στην πλατφόρμα τους αργότερα φέτος …

Ο ιδιοκτήτης των ειδήσεων του Sky έχει μετακομίσει να ενισχύσει περαιτέρω την εμπειρία του πελάτη, υπογράφοντας μια συμφωνία συνεργασίας με το Netflix.

Ο Sky Plc είπε ότι οι συνδρομητές της χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Ultra HD Sky Q στο Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιρλανδία θα έχουν πρόσβαση σε ένα νέο πακέτο συνδρομητών ουρανού που περιέχει πλήρη περιεχόμενο Netflix το επόμενο έτος.

Οι εταιρείες δήλωσαν ότι θα μπορούσαν να συνδυάσουν το περιεχόμενο τους δίπλα-δίπλα για πρώτη φορά, ενσωματώνοντας την εφαρμογή Netflix στον ουρανό Q.

Τα προγράμματα Netflix θα προωθηθούν παράλληλα με εκείνη του ουρανού – φέρνοντας μαζί τους Sky Shows όπως η Britannia, δισεκατομμύρια και τα μεγάλα ψέματα με το στέμμα, τα ξένα πράγματα και τον μαύρο καθρέφτη.

Επιτρέπει να ελπίζουν ότι οι τιμές είναι ελκυστικές και θα ακολουθήσουν περισσότερες προσφορές με άλλους παρόχους περιεχομένου.

news.sky.com

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
Linkedin
Πρησμένος
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *