Δείτε ακριβώς πώς αυτός ο επεξεργαστής μόδας σώζει την περιοχή στο πατάρι της NYC!

Πολλά σπίτια έχουν ένα χώρο που είναι λίγο λίγο, ωστόσο, τίποτα συγκεκριμένα. Η Marie Claire Senior Fashion Editor Zanna Roberts Rassi εξηγεί την δική της ως “κρεβατοκάμαρα-slash-playroom-slash-sitting δωμάτιο-slash-δεν ξέρω!” Με τη βοήθεια του σχεδιαστή Sally Gotfredson του στούντιο στο One Kings Lane, η Zanna καθώς και το Hubby Mazdack μεταμόρφωσε το μικρό χώρο στο σοφίτα του Μανχάταν σε ένα πολυλειτουργικό καταφύγιο με στυλ “NYC-by-way-of-england”.

Κάντε κλικ με για να ρίξετε μια ματιά μέσα στο κομψό καθιστικό που λειτουργεί ως χώρος επισκεπτών καθώς και playroom.

Δεδομένου ότι η περιοχή ήταν σε μια πριμοδότηση, επιλέχθηκαν κομμάτια διπλής υπηρεσίας, όπως ένα λευκό κρεβάτι καναπέ, καθώς και ένα vintage armoire.

Η Zanna ζήτησε το χρώμα, οπότε η Sally πήγε για ένα ισχυρό κόκκινο σχήμα. Ένα ριγέ χαλί, βελούδο καρέκλα, καθώς και τοίχο δήλωσης με ένα ζωντανό κόκκινο καθώς και λευκή ταπετσαρία χρησιμοποιεί μια εμφάνιση showstopping.

Για να εξοικονομήσετε χώρο δαπέδου, η Sally έβαλε ένα ζευγάρι swing-arm sconces πάνω από τον καναπέ, καθώς και με τα τραπέζια του τύπου ράφι σε βιβλία στο σπίτι.

Ένα μείγμα γραφικών, καθώς και μαξιλάρια floral-print σπάει την κόκκινη κόκκινη παλέτα του δωματίου.

Το ασαφές οθωμανικό Lambswool είναι “πρακτικό, αλλά είναι διασκεδαστικό”, λέει η Zanna σε μια Kings Lane. “Οι γυναίκες αρέσουν να αναπηδήσουν, καθώς και να εισαγάγουν τον εαυτό τους μακριά, ωστόσο μπορούμε επίσης να ανοίξουμε ένα δίσκο σε αυτό καθώς και να παίξουμε παιχνίδια ή να αναπτύξουν παζλ”.

Κανένα playroom δεν είναι συνολικά χωρίς σκηνή παιχνιδιού. Αυτό έχει ένα χαλί προβάτων με μια στοίβα μαξιλάρια ρίψης χρησιμοποιώντας ένα επιπλέον μαλακό σημείο προσγείωσης.

Το Antique Armoire είναι “μεγαλύτερο από τη ζωή”, λέει η Zanna. “Είναι κάτι έξω από το λιοντάρι, τη μάγισσα, καθώς και την ντουλάπα.”

Μια σειρά από καλάθια στο κάτω ράφι διατηρεί τα προτιμώμενα παιχνίδια σε μικρό παιδί, ενώ τα κορυφαία ράφια σε λινά κρεβάτια, καθώς και πετσέτες για τους επισκέπτες.

Για μια προσωπική πινελιά, μια στήλη του έργου τέχνης των κοριτσιών εμφανίζεται σε χρυσά πλαίσια, που χρησιμεύει ως μια μικρή γκαλερί δίπλα στο Armoire.

Με το κρεβάτι καναπέδας τύπου trundle, η περιοχή γίνεται υπνοδωμάτιο επισκεπτών χωρίς να συντρίβει το δωμάτιο παιχνιδιού των κοριτσιών. Η περιοχή είναι ιδιοφυΐα, “δηλώνει η Zanna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *