Ρωτήστε έναν σχεδιαστή: Ενημέρωση κουζίνας Condo

Ε. Έχω μόλις μετακομίσει σε ένα νέο condo και πρέπει να ενημερώσετε απεγνωσμένα την κουζίνα. Δεν με πειράζει τα ντουλάπια, αλλά ο πάγκος πρέπει να πάει. Χρειάζομαι ένα σημείο για ένα φούρνο μικροκυμάτων, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει χώρος. Θα ήθελα επίσης να αγαπήσω μερικά νέα σκαμνιά, καθώς δεν έχω χώρο για τραπεζαρία.

– J.L., Τορόντο (για να υποβάλετε τη δική σας ερώτηση, δείτε τη σελίδα Ask A Designer ™.)

Α. Αντικαταστήστε τον πάγκο.

Εγκαταστήστε ένα νέο, ελαφρύτερο πάγκο σε ένα υλικό όπως το Bianco Carrara ή το Bianco Statuario Marble ή μια επιφάνεια χαλαζία όπως το Caesarstone ή το Hanstone με παρόμοιο τόνο. Επεκτείνετε τον μετρητή από 9 “έως 12” για να τεμαχίσετε την στρογγυλεμένη προεξοχή – κάνοντας αυτό θα σας επιτρέψει να φιλοξενήσετε τέσσερα σκαμνιά μπαρ.

Ενεργοποιήστε τα φωτιστικά.

Αντικαταστήστε το νεροχύτη με στυλ υπαίθριου. Επειδή η βρύση είναι ορατή από το υπόλοιπο του χώρου, επιλέξτε ένα όμορφο μοντέλο όπως το Grail του Delta’s ανοξείδωτο χάλυβα, βρύση pull-down (φαίνεται).

Κάντε χώρο για ένα φούρνο μικροκυμάτων.

Η καλύτερη τοποθεσία για ένα φούρνο μικροκυμάτων είναι πάνω από το cooktop, οπότε θα χρειαστείτε ένα συνδυασμό ανεμιστήρα μικροκυμάτων. Το Ge Cafe; Το Over-the Range Microwave (εμφανίζεται) έχει μια κομψή εμφάνιση. Όπως επιτρέπει ο προϋπολογισμός σας, μπορείτε να εξετάσετε την αντικατάσταση των άλλων συσκευών σας με εκδόσεις από ανοξείδωτο χάλυβα για να δώσετε στην κουζίνα σας μια ενημερωμένη, συνεκτική εμφάνιση.

Ενημερώστε τα καθίσματα.

Τα σύγχρονα σκαμνιά, όπως το σκαμνί του λευκού αέρα (CS/58) από το Calligaris (που φαίνεται) θα κάνουν τα ντουλάπια σας να αισθάνονται τρέχοντα.

Ανανεώστε το χρώμα του τοίχου.

Ένα ψυγείο τοίχου θα εξισορροπήσει τον ζεστό ξύλο τόνου των ντουλαπιών: δοκιμάστε το Elder White (SW7014) από τον Sherwin-Williams (φαίνεται).

Αξεσουάρ με χρώμα.

Φέρτε το χρώμα και την προσωπικότητα με τις φανταστικές πετσέτες τσαγιού από την ανθρωπολογία (φαίνεται), ένα φωτεινό μπλε βραστήρα (που φαίνεται) και τα γραφικά πράσινα δοχεία πάγκου (φαίνεται).

Δείτε πολλά περισσότερα ρωτήστε τις απαντήσεις του σχεδιαστή. Επιπλέον, υποβάλετε τη δική σας ερώτηση, με οδηγίες από τη σελίδα Ask a Designer ™.

1. Cafe; Over-the-Range Microwave, GE. 2. Okura Tea Caddy Canister, Jonathan Adler. 3. Σκαμπό αέρα (CS-58), Calligaris. 4. Ogive Kettle, Le Creuset. 5. Πετσέτες τσαγιού, ανθρωπολογία. 6. Πρεσβύτερος Λευκός (SW7014) Χρώμα, Sherwin-Williams. 7. Βρύση Grail, Delta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *