Το X10 εισήγαγε $ 199 airpad tablet Android

X10 έχει εισαγάγει το ‘AirPad’, ένα νέο tablet που τροφοδοτείται με Android 7 ιντσών για $ 199. Που τροφοδοτείται από τον Cortex A8 με 4GB μνήμης στο σκάφος (επεκτάσιμη με την προσθήκη καρτών microSD έως και 32GB) Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης ένα αναπτυγμένο σε CAM. Δεν υπάρχει καμία λέξη για τη διαθεσιμότητα του Ηνωμένου Βασιλείου, ωστόσο, με το κόστος που παράγει απολύτως ενδιαφέρον. Ελέγξτε για περισσότερες λεπτομέρειες…

“Με τόσο πολλές επιλογές εκεί έξω, ξεκινήσαμε να επιλέγουμε το φορητό σας υπολογιστικό gadget μια απλή επιλογή. Σίγουρα, το σοφό τηλέφωνο σας κάνει πολλά. Ωστόσο, ας το αντιμετωπίσουμε, μια μικρή οθόνη καθιστά δύσκολη την πλοήγηση καθώς και ακόμα πιο δύσκολο να απολαύσουμε το βίντεο υψηλής ποιότητας. Τότε υπάρχει ο φορητός υπολογιστής. Μπορείτε να ξοδέψετε πολλά δολάρια πολύ περισσότερο σε ένα φορητό υπολογιστή. Η αλήθεια είναι ότι ένα δισκίο μπορεί να κάνει το 90% του τι μπορεί να κάνει ένας φορητός υπολογιστής, ωστόσο ένας φορητός υπολογιστής δεν μπορεί να κάνει ακόμη και κοντά σε όλα αυτά που μπορεί να κάνει ένα tablet. Όπως και όταν αφορά τα δισκία, το X10 AirPad έχει όλα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να θέλετε. Είναι σαν να ταιριάζετε μια οθόνη κινηματογραφικής ταινίας, MP3 player, e-book Reader, Internet, κονσόλα παιχνιδιών βίντεο καθώς και πολύ περισσότερο στην τσέπη σας. Ζυγίζοντας λιγότερο από μια λίβρα (που είναι λίγο περισσότερο από το ήμισυ του βάρους ενός iPad), περίπου 1/2 ίντσας πάχους καθώς και αναπτύχθηκε σκληρά καθώς και συμπαγή, δεν θα ανακαλύψετε ένα πολύ καλύτερο δισκίο για μια πολύ καλύτερη τιμή.

Με το Android 2.3, το X10 AIRPAD είναι εξοπλισμένο με ένα ισχυρό επεξεργαστή Cortex A8 1,2 GHz, έχει αναπτυχθεί με κάμερα/ μια κάμερα/ Η συσκευή εγγραφής βίντεο, καθώς και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολύ περισσότερες από 250.000 εφαρμογές στην επίσημη αγορά Android. Το AirPad θα σταθεί toe-to-toe με οποιοδήποτε είδος άλλου tablet στην αγορά. Προχωρήστε, συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά. Όταν θα μολύνετε τα πάντα, δεν θα ανακαλύψετε ένα πολύ καλύτερο δισκίο σε πολύ καλύτερη τιμή. ”

www.x10.com

Θέλουν περισσότερα? – Πρέπει να συμμορφώνεστε με εμάς στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook, ή να εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *