Μια ματιά μέσα στο διάσημο κατάστημα του Λονδίνου του Ben Pentreath

Senior Design Editor Joel Bray μοιράζεται μια ματιά μέσα στο φημισμένο σχεδιαστή Ben Pentreath’s Eclectic London Store.

Είμαι μεγάλος οπαδός του έργου του Ben Pentreath εδώ και μερικά χρόνια. Ο σχεδιαστής με έδρα το Λονδίνο έχει εμφανιστεί στις σελίδες του House & Home κατά το τελευταίο έτος, οπότε όταν ταξίδεψα πρόσφατα στο Λονδίνο, το κατάστημά του ήταν στην κορυφή της λίστας μου που πρέπει να δούμε. Η Pentreath & Hall, που βρίσκεται στη γειτονιά Bloomsbury του Λονδίνου, ενσωματώνει τώρα το εικονικό, φρέσκο, το Fresh Plstody. Εδώ είναι μερικά βλέμματα μέσα στο κατάστημα, και λόγοι για τους οποίους με εμπνέει ιδανικό τώρα.

Αυτή είναι μια γωνιά του καθιστικού του Ben Pentreath και ένα καταπληκτικό παράδειγμα της εμφάνισής του. Είναι ένας πραγματικός συνδυασμός χρώματος, υφής και μοτίβου που εξακολουθεί να είναι βαθιά ριζωμένο στο παραδοσιακό.

Φωτογράφος: Simon Bevan (αριστερά), Ben Pentreath

Αυτή η βολή τραβήχτηκε ακριβώς μέσα στην μπροστινή πόρτα του Pentreath & Hall. Η καρδιά μου παρέλειψε ένα ρυθμό όταν το έβγαλα για πρώτη φορά. Η ανοιχτή καρέκλα Bloomsbury είναι ένα βασικό σε πολλά σχέδια του Ben. Οι αναλογίες της καρέκλας είναι η τελειότητα και ευτυχώς έρχεται σε μια σειρά χρωμάτων.

Φωτογράφος: Joel Bray

Λατρεύω τα προϊόντα χαρτιού Harris & Jones και τους ζωντανούς συνδυασμούς χρωμάτων που έρχονται μέσα. Εννοώ, πόσο καταπληκτικό θα αισθανόσασταν σημειώσεις σε σημειώσεις σε ένα σημειωματάριο που όμορφο!? Τα catchalls decoupage που κάθονται δίπλα στα σημειωματάρια είναι από τον John Derian.

Φωτογράφος: Joel Bray

Ένα βήμα σχεδιασμού Ben Pentreath έχει κάνει δημοφιλές είναι επίπεδη ύφανση χαλιά τα κομμένα προϊόντα. Αυτός ο εκπληκτικός μικρός καταιγισμός είναι ένα καταπληκτικό παράδειγμα της τολμηρής, υφή ταπετσαρίας που είναι γνωστή. Και πάλι, η κλίμακα είναι τα πάντα. Αγαπώ πόσο μικρό είναι αυτό το καναπέ, αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει στη βαλίτσα μου! Τα μαξιλάρια εργασίας του Crewel ήταν επίσης εντυπωσιακά και το μεταξένιο ύφασμα τους είναι ένα τόσο μεγάλο συμπλήρωμα στην επίπεδη ταπετσαρία ύφανσης

Φωτογράφος: Joel Bray

Οι λάμπες του πίνακα δήλωσης είναι ένα άλλο από τις κινήσεις σχεδίασης αναφοράς του Ben Pentreath. Χρησιμοποιεί συνήθως αυτούς τους λαμπτήρες ρητίνης Marianna Kennedy σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τα αναμιγνύει με έντονες αντιπαραβαλλόμενες αποχρώσεις. Όπως και πολλά από τα σχέδια του Ben, αυτό είναι ένα κλασικό που έχει επαναπροσδιοριστεί απολύτως με υφή και χρώμα.

Φωτογράφος: Joel Bray

Αφού έσπασα την τελευταία μου φωτογραφία, κοίταξα το παράθυρο του καταστήματος για να βρω τον κ. Pentreath να αξιολογεί την οθόνη πριν μπει μέσα. Ήμουν τόσο δέος που δεν μπορούσα να φέρω τον εαυτό μου για να σχηματίσω μια λογική πρόταση. Καθώς περνούσε από το κατάστημα και στη συνέχεια πίσω έξω, ήμουν σε θέση να συλλέξω τον εαυτό μου αρκετά για να θυμηθώ την καρφίτσα για την κάρτα πιστωτικών βαθμολογιών μου, ξοδεύοντας πολύ περισσότερα χρήματα ταυτόχρονα από ό, τι είχα καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μου!

Φωτογράφος: Joel Bray

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *