Βίντεο: Το Dazzling Manage είναι το εξαιρετικό νέο Wise House Touchscreen Wall Install Controller

εκθαμβωτική διαχείριση είναι ο μεγάλος νέος ελεγκτής οθόνης οθόνης αφής που είναι συμβατός με το Sonos, το Nest, το SmartThings, τον ήχο καθώς και με άλλες συσκευές σοφών.

Η Amazon Alexa αναπτύσσεται, ώστε να μπορείτε να ζητήσετε νέα, αθλήματα, καθώς και και καιρικές συνθήκες από οποιοδήποτε είδος δωματίου. Μπορείτε επίσης να κάνετε ενδοεπικοινωνία βίντεο μεταξύ των εκθαμβωτικών μονάδων διαχείρισης που είναι διαθέσιμες σε 12 χρώματα.

Φαίνεται ότι οι επισκέπτες του Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει να περιμένουν σε μονάδες δεύτερης γενιάς, προτού να μπορέσουν να τις εγκαταστήσουν όμως …

Θα λειτουργήσει αυτό στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε άλλες χώρες; Δυστυχώς, το προκαταρκτικό μας προϊόν παράγεται 120V, όχι το κοινό 240V που υπάρχει στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και σε πολλές άλλες χώρες. Θα πρέπει να μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη κυκλοφορία μας!

Για τους τυχερούς μας επισκέπτες, ο εκθαμβωτικός ελεγκτής προσφέρεται για προ-παραγγελία τώρα από $ 149.00 με προβλέψεις αποστολής για το καθυστερημένο καλοκαίρι 2017.

Δείτε το βίντεο καθώς και τους παρακάτω συνδέσμους.

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

120 volt, 5 amp φως έλεγχος, συμβατό μειώσεις

Εύκολο να χρησιμοποιήσετε τα ολισθητήρα αφής – απλά σύρετε προς τα πάνω/προς τα κάτω για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τα φώτα ή να κρατήσετε το δάχτυλό σας για να μειώσετε

Αισθητήρας κίνησης, αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος, καθώς και φωνητικός έλεγχος

Amazon Alexa Voice Services αναπτύχθηκαν στο

Κάμερα με φυσική κάλυψη ιδιωτικού απορρήτου, παρέχοντας δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας ήχου/βίντεο μεταξύ δύο ή πολύ πιο εκθαμβωτικών ελέγχων

Δυνατότητα σύνδεσης καθώς και διαχείριση υποστηριζόμενων προϊόντων σοφίας με δυνατότητα WIFI

Προσαρμόσιμες σκηνές για να αποθηκεύσετε τις προτιμώμενες ρυθμίσεις σας

Λαμπρή εφαρμογή για κινητά (διαθέσιμη στη ναυτιλία για iPhone καθώς και Android)

www.brilliant.tech

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *