Διαμόρφωση SIM Racing – Κρίση μέσης ζωής του 21ου αιώνα;

Η καινοτομία μας έδωσε τόσο πολλούς τρόπους για να περάσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας αυτές τις μέρες, καθώς και τώρα το αυτοματοποιημένο σπίτι έχει ένα χώρο αφιερωμένο σε ένα από αυτά.

Έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία, θεωρώντας ότι ανέπτυξα έναν υπολογιστή, ωστόσο δύο νέες οδηγικές sims κάνουν μια μικρή αναταραχή αυτή τη στιγμή, καθώς και είναι καιρός να αναπτύξει μια νέα εξέδρα τυχερών παιχνιδιών.

Ήμουν ένας «δρομέας Sim», θεωρώντας ότι άρχισα να παίζω το παραδοσιακό «Grand Prix 2» του Geoff Crammond (συμπτωματικά το ίδιο έτος που εισήγαγε το αυτοματοποιημένο σπίτι στο διαδίκτυο). Εκείνη την εποχή θα πάμε σε κάθε άλλο σπίτια, καθώς και συνδέσει δύο 486 με ένα σειριακό καλώδιο καθώς και να παίξουμε ένα πλήρες μήκος Grand Prix. #Παλιό σχολείο.

Αναβοσβήνουν σχεδόν 20 χρόνια, καθώς και με τη βοήθεια ενός φίλου που καταλαβαίνω λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτές οι ημέρες GP2 πήρα ένα spec μαζί για έναν κατασκευαστή που θα έκανε αυτούς τους νέους τίτλους δικαιοσύνης [ευχαριστώ τον Darren].

Ο υπολογιστής τυχερών παιχνιδιών

Το σύστημα βασίζεται γύρω από τον επεξεργαστή Intel I7-4790K 4.0GHz. Στην πραγματικότητα λίγα παιχνίδια θα δουν κάθε είδους διαφορά μεταξύ ενός i7 καθώς και ενός i5 επί του παρόντος, ενδεχομένως να σας εξοικονομήσει περίπου £ 75. Ωστόσο, τα «αυτοκίνητα του έργου» που έχουν ήδη αναφέρει ένα i7 στο προτεινόμενο spec τους, οπότε ιδανικά αυτά τα πρόσθετα θέματα θα μας δώσουν λίγο περισσότερο πριν απαιτήσουμε να αναβαθμίσουμε αυτόν τον κατασκευαστή στο μέλλον.

Η επιλεγμένη μητρική πλακέτα Gigabyte υποστηρίζει το SLI, ώστε να μπορεί να προστεθεί μια 2η κάρτα βίντεο καθώς και να συνδεθεί και για μια μελλοντική αναβάθμιση. Όλο το σετ αγοράστηκε από το Amazon καθώς και η ανάπτυξη ολοκληρώθηκε το βράδυ.

Σχετικά: Η κριτική μας Oculus Rift VR SIM Racing

Ελέγξτε την παρακάτω λίστα εξαρτημάτων, η οποία βγήκε σε περίπου £ 900 (εξαιρουμένων του OS – Windows 8.1 Pro) που καταφέρνει να μπει καλά κάτω από το σχέδιο προϋπολογισμού £ 1K που έχει οριστεί για την κατασκευή.

Intel Core i7 I7-4790K CPU (Quad Core 4GHz, Socket H3 LGA-1150)

Cooler Master Hyper Tx3 Evo Tower Cooler για CPU

Gigabyte z97x-sli intel lga1150 z97 atx motherboard

Hyperx Fury Series 8GB (2x 4GB) DDR3 1866MHz

Samsung 840 EVO 250GB 2,5 ιντσών Θεμελιώδης SATA SSD

MSI Geforce GTX 970 4GB Twin Frozr V

Corsair 200R Παράθυρο Compact ATX περίπτωση

Corsair CX 600m Modular 80 Plus ATX PSU

Είμαι επίσης επαναπροσδιορισμός ενός παλιού δίσκου SATA 2TB για αυτοματοποιημένα κανονικά αντίγραφα ασφαλείας Acronis του SSD καθώς και έχω πάρει αυτό το ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech K400 καθώς και trackpad που είναι εξαιρετικά πρακτικό ενώ κάθεται στο κάθισμα αγώνων.

Το υπόλοιπο υλικό

Η βάση της εγκατάστασής μου είναι ένα “VisionRacer VR3” στην εικόνα στην κορυφή αυτής της ανάρτησης. Αυτό είναι το σασί καθώς και το κάθισμα που περιλαμβάνει τα σημεία τοποθέτησης για όλα τα χειριστήρια.

Το αξιόπιστο logitech G27 Force σχολιάζει τον τροχό, το πεντάλ καθώς και το shifter μου εξυπηρετούσε καλά εδώ και πολλά χρόνια, κάνοντας το βήμα από τα καθήκοντα PS3 στη νέα εξέδρα τυχερών παιχνιδιών. Ενώ εγώ hanker μετά τη νέα γενιά τροχών σερβοκίνης, το σχέδιο προϋπολογισμού μου εξαντλείται για τώρα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια στάση όπως αυτή στα δεξιά για περίπου £ 100 – επιθεωρήστε το φανταστικό Sim Racing Reddit και το υλικό τους να πάρει οδηγό για πολύ περισσότερες πληροφορίες.

Για θόρυβο χρησιμοποιώ κάποιο παλιό κιτ διασώθηκε από το σοφίτα. Ορισμένα ηχεία όροφο από τη δεκαετία του ’90 (Bose 401’s) καθώς και έναν παλιό πρωτοπόρο AV ενισχυτή παρόμοιου τρύγων. Αυτή η διαμόρφωση είναι δυνατή καθώς και μπάσο καθώς και προσθέτει στην εμπειρία (αν όχι η σύνδεσή μου με την υπόλοιπη οικογένεια). Θα ήθελα να προσθέσω ένα buttkicker ή παρόμοιο μετατροπέα στο κάθισμα ή το σασί στο μέλλον επίσης.

The Sims

Το ‘Assetto Corsa’ είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, καθώς και τα «αυτοκίνητα του Project» κυκλοφόρησε τελικά μερικούς μήνες πίσω, καθώς είναι αυτό που παίζω πολύ μακριά. Υπέστη κάποιες καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της μακράς του ανάπτυξης, ωστόσο το παιδί είναι παιδί αξίζει να περιμένετε. Αυτά τα δύο παιχνίδια είναι απίστευτα.

Το online παιχνίδι φέρνει μια εντελώς νέα δυσκολία στο SIM. γνήσιοι οδηγοί, όχι πολύ περισσότερο AI. Παρασύροντας το bit Caterham γύρω από το Olton Park, το κυνηγώντας κάτω από τον σύντροφό σας είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό και ικανοποιητικό όταν το έχετε δίκιο ..

Έχω επίσης εγγραφεί στο Iracing που θεωρείται ως ένα από τα πιο σοβαρά sims εκεί έξω. Ενώ τα οχήματα Iracing μπορεί να φαίνονται υποτονικά στην αρχή, καθώς και τα κομμάτια λιγότερο οπτικά διεγερτικά, ο κινητήρας φυσικής είναι κορυφαία, καθώς και τα αγωνιστικά πρωταθλήματα δεν είναι καθόλου.

Ο ρεαλισμός με αυτές τις νέες γενιές δρομέων SIM είναι εκπληκτικός. Τα απίστευτα ακριβή δεδομένα που λαμβάνονται με σάρωση με λέιζερ μπορούν να παρέχουν online κομμάτια που είναι σχεδόν εκατοστά τέλεια. Σε συνδυασμό με τα προηγμένα σχέδια φυσικής για την αναστολή καθώς και τα ελαστικά, τα οχήματα μπορούν πραγματικά να διαχειριστούν όπως θα περίμενε κανείς. Το παραπάνω βίντεο συγκρίνει ένα γνήσιο Atom Atom Atom Atom γύρω από το κύκλωμα GP πλήρους μάρκας, δίπλα-δίπλα με την έκδοση οχημάτων εργασίας σε απευθείας σύνδεση. αρκετά εντυπωσιακό.

Η πρώτη νύχτα κάθισα για να επιθεωρήσω ακριβώς πώς το σύστημα τρέχει για μισή ώρα. Όταν έπειτα κοίταξα το ρολόι 4, καθώς και μισή ώρα, είχε περάσει ανεξήγητα, καθώς και εγώ μπερδεύτηκα.

Ο παράγοντας εμβάπτισης

ΠαιχνίδιΜια αγωνιστική SIM με έναν ελεγκτή χειρός είναι μια φρικτή εμπειρία που πρέπει να αποτρέψετε με οποιονδήποτε τρόπο το κόστος. Όταν καθίσετε σε ένα σωστό κάθισμα, καθώς αισθάνεστε ένα τιμόνι στα χέρια σας, καθώς και ένα σύνολο πεντάλ στα πόδια σας, ό, τι απροσδόκητα γίνεται φυσικό. Δεν παίζετε πλέον ένα παιχνίδι, οδηγείτε μόνο.

Η σωστή ρύθμιση της εξέδρας θα ενισχύσει την «εμβάπτιση», καθώς και το δικαίωμα της όρασης είναι σημαντική. Αυτός ο υπολογιστής FOV θα σας παρέχει τις ρυθμίσεις που απαιτείται να εισαγάγετε στο SIM σας μόνο με δύο μετρήσεις (διαγώνιο μέγεθος οθόνης καθώς και απόσταση από αυτό στα μάτια σας). Πολλά sims σας επιτρέπουν να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή που παράγονται από τα χέρια καθώς και το τιμόνι όπως θέλετε να δείτε το δικό σας εκεί αντ ‘αυτού.

Θα παρατηρήσετε σε αυτό το βίντεο παραπάνω υπάρχει μια πλακέτα Dash μεταξύ του τροχού καθώς και των οθονών, καθώς και αυτή είναι μια ακόμη πτυχή που προσθέτει και στον ρεαλισμό. Υπάρχουν πολλές επιλογές που προσφέρονται για να προσθέσετε αυτούς τους συντρόφους δεύτερης οθόνης στη διαμόρφωση SIM (εδώ είναι μερικά για οχήματα εργασίας για παράδειγμα), καθώς και μερικοί είναι τόσο απλές όσο η εκτέλεση μιας εφαρμογής στο smartphone ή το tablet σας, καθώς και να ανακαλύψετε μια κατάλληλη βάση. Τρέχω το δικό μου σε ένα παλιό iPad μικροσκοπικό, καθώς και ένα £ 12 εγκαταστήστε το eBay.

Η πτυχή της εμβάπτισης 2.0

Είχα αποφασίσει να πάω για μια τριπλή διαμόρφωση οθόνης παρόμοια με αυτή στο παραπάνω βίντεο. Παρ ‘όλα αυτά, αφού προσπάθησα τα γυαλιά της Samsung VR Online Truth μόλις πρόσφατα πιστεύω ότι αυτό είναι το μέλλον του Sim Racing. Εκτός από το ότι δεν είμαι μόνος, εδώ είναι ένα φανταστικό νήμα εικόνων από έναν δρομέα Sim που μετατρέπει την εξέδρα του (ένα άλλο όραμα) σε μια διαμόρφωση VR αφού είχε μια κορυφαία διαμόρφωση τριπλής οθόνης στο παρελθόν.

Εκτός από το σύστημα Samsung HTC αποκάλυψε το Vive, ένα online ακουστικό αλήθειας που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Valve, ωστόσο είναι το Oculus Rift που περιμένω. Ελέγξτε το παρακάτω βίντεο για κάποια ιδέα για το πώς είναι (ειδικά γύρω από το σημείο 2:15, όπου μπορείτε να δείτε την παρακολούθηση της κεφαλής καθώς ο αυτοκινητιστής κινείται καλύτερα στα όργανα καθώς και κοιτάζει γύρω από το αυτοκίνητο).

Ενώ περιμένω την κυκλοφορία του Oculus Rift CV1 (Due 2016) Έχω πάρει μια φθηνή ανακαινισμένη τηλεόραση LED 40 “1080p για να χρησιμοποιήσει εν τω μεταξύ. Αυτό λειτουργεί καλά για τώρα, αν και η μεμονωμένη οθόνη υποδεικνύει το περίεργο χτύπημα, καθώς δεν μπορείτε να δείτε οχήματα και σε σας σε έναν αγώνα.

Ο ουρανός είναι το όριο

Η διαμόρφωσή μου είναι αρκετά δαμάσει, υπάρχει ένας ολόκληρος τρελός κόσμος του Sim που αγωνίζεται εκεί έξω, καθώς και το όριο του ουρανού. Απλά κοιτάξτε μερικές από τις διαθέσιμες πλήρεις εξέδρες κίνησης καθώς και θαυμάζετε τις τιμές.

Του προγράμματος θα ήταν φανταστικό να αγωνιζόμαστε με το γνήσιο πράγμα που μπορεί να πληρώσει για αυτό στις ημέρες όπου ακόμη και ένα ανταγωνιστικό ερασιτεχνικό όχημα Escort Rally μπορεί να δαπανήσει £ 100k. Από την άλλη πλευρά, μπορώ να δω ακριβώς πώς αυτό μπορεί να σας κάνει να γαντζώνετε καθώς και να μεταφερθείτε τουλάχιστον σε περισσότερες ημέρες διαδρομής, αν δεν χτίσετε ή να πάρει ένα Caterham ή κάτι τέτοιο.

Με αυτή τη διαμόρφωση, αν και μπορείτε να παρασύρετε ένα Subaru γύρω από ένα ουαλικό δάσος ένα λεπτό, στη συνέχεια, παίρνοντας ένα E30 m3 γύρω από το Nordschleife το επόμενο.

Είναι πραγματικά ενδιαφέρον, καθώς και διασκεδαστικό, καθώς και το Oculus Rift πρόκειται να το πάρει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Έτσι είναι αυτό ένα online δίλημμα μεσαίων ζωής ή μόνο ένα ακόμη τεράστιο παιχνίδι παιδιών; Ποιος νοιάζεται, είμαι μακριά για ένα ακόμα blast στρογγυλό bathurst στο ριζοσπαστικό μου!

Διατίθεται από το Amazon

#
Προεπισκόπηση
Προϊόν
Εκτίμηση
Τιμή

1
Επόμενο επίπεδο Racing Gttrack Simulator Cockpit – Δεν είναι σίγουρος
207 κριτικές
649,00 £
Πάρτε στο Amazon

2
Επόμενο επίπεδο Racing GT Lite Foldable Simulator Racing Cockpit (NLR-S021) PC
754 κριτικές179,00 £
Πάρτε στο Amazon

3
Playeat Development – Red (Ηνωμένο Βασίλειο)
5.095 κριτικές
259,99 £
Πάρτε στο Amazon

aspettocorsa.net: projectcarsgame.com: iracing.com: thesimpit.com

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Τελευταία ενημέρωση στο 2021-10-04 / συνδέσμους θυγατρικών / εικόνες από το API μάρκετινγκ προϊόντων Amazon Product

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *