Το Awesome Sim Racing Seat για το Digital House

Digital House Entertainment διατίθεται σε πολλές μορφές. Ωστόσο, για εμάς υπάρχουν λίγοι που παίρνουν την καρδιά σας να αγωνίζονται τόσο γρήγορα όσο ένα sim οδήγησης. Η διαφορά μεταξύ της κατοχής ενός ελεγκτή στο χέρι σας, καθώς και του καθιστικού σε ένα αγωνιστικό κάθισμα με έναν κατάλληλο τροχό καθώς και τα πεντάλ είναι νύχτα καθώς και μέρα. Περιττό να δηλώσουμε όταν είδαμε τη διαμόρφωση του VisionRacer, οι καρδιές μας έτρεχαν ακόμα πιο γρήγορα.

Εάν, όπως εμείς οι ενθουσιασμό σας είναι η καινοτομία, καθώς και τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, τότε μία από τις τοποθεσίες που διασταυρώνονται τα ενδιαφέροντά σας είναι με τα παιχνίδια οδήγησης. Πίσω το 2007 καλύψαμε την καρέκλα παιχνιδιών Renegade, ωστόσο τα πράγματα έχουν γίνει αρκετά σοβαρά από τότε. Ένα πρόσφατο ταξίδι σε μια έλξη του Λονδίνου (Madame Tussauds) μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τον αξιοσημείωτο όραμα, καθώς και να μας υπενθύμισε ακριβώς πόσο μακριά έχουν προχωρήσει τα πράγματα. Το VR3 ήταν διαμόρφωση μαζί με τους τροχούς Logitech G27 καθώς και τα πεντάλ με το όλο θέμα που συνδέεται με ένα PS3 που παίζει F1. Ένας αγώνας τριών γύρων του Silverstone μας άφησε σε μια αδρεναλίνη υψηλή, καθώς και λαχτάρα για περισσότερα.

Η εξέδρα VisionRacer είναι χτισμένη από στερεό ανοξείδωτο χάλυβα με γυαλισμένη επιφάνεια καθρέφτη καθώς και έμφαση άνθρακα. Η «εργονομικά σωστή» θέση οδήγησης, το άνετο κάθισμα δοχείου από υαλοβάμβακα, η εγκατάσταση πεντάλ γωνίας καθώς και η ρυθμιζόμενη ρύθμιση σήμαινε ότι τοποθετούσε τον 9χρονο γιο μου μόνο εκτός από το πλαίσιο μου 6 ‘3 “. Το βάρος αυτού του κτιρίου υψηλής ποιότητας παρέχει εξαιρετική σταθερότητα, καθώς και πινελιές bit όπως οι αναπτυγμένες σε αγωγούς καλωδίωσης, καθώς και την ποιότητα που περιελάμβανε το εργαλείο.

Το Embitingly VisionRacer έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις εργασίες προόδου στο νέο πρόσθετο κίνησης “d-box”, το οποίο αναβαθμίζει την υπάρχουσα εξέδρα VR3 για να προσφέρει μια εντελώς νέα διάσταση στους σπιτιού αγώνες Sims-επιθεωρήστε το βίντεο παρακάτω. 765.

Αγωνιστικά καθίσματα στο Amazon

SaleBestSeller Νο 1

5.101 κριτικές

Playeat® Δυσκολία Actifit – Black
μοναδικό πτυσσόμενο σχέδιο
Εξαιρετικά ρυθμιζόμενο, ρεαλιστικό πιλοτήριο
Το Superior αναπτύσσει υψηλής ποιότητας καθώς και υλικά: αναπνεύσιμο υλικό Actifit, για να αποφευχθεί ο ιδρώτας ακόμη και στις πιο ακραίες συνεδρίες αγώνων

179,99 £

Αγορά στο Amazon

Μπεστ σέλερ Νο 2

207 κριτικές

Επόμενο επίπεδο Racing Gttrack Simulator Cockpit – Δεν είναι συγκεκριμένο μηχανισμό
Σχεδιασμένο για εμπειρογνώμονες καθώς και σοβαρούς δρομείς SIM
Το τιμόνι, το πεντάλ καθώς και ο μετατοπιστής γραναζιών έχουν γωνία καθώς και δυνατότητα ρύθμισης απόστασης
Προ-διάτρηση για όλες τις μεγάλες μάρκες, όπως το Thrustmaster, το Logitech καθώς και το Fanatec

649,00 £

Αγορά στο Amazon

Μπεστ σέλερ Νο 3

102 κριτικές

Το GT Omega Racing πίσω πλαίσιο καθίσματος για το τιμόνι βρίσκεται για να διευρυνθεί σε αγωνιστικό πιλοτήριο προσομοιωτή για την Ultimate Gaming Console Experience – Accessories καρέκλας τυχερών παιχνιδιών
Αναβαθμίστε την παραδοσιακή στάση του τροχού σας με το κάθισμα GT Omega Racing Seat. Το πίσω πλαίσιο του καθίσματος ολοκληρώνει τον τροχό του αγώνα σας καθώς και παράγει ένα ολοκληρωμένο αγωνιστικό πιλοτήριο για μια πιο εντυπωσιακή και ρεαλιστική εμπειρία αγώνων. Λάβετε υπόψη ότι η πώληση είναι μόνο για το πλαίσιο του πίσω καθίσματος.
Χτισμένο για να διαρκέσει: κατασκευασμένο από ανθεκτικό χάλυβα, το πίσω κάθισμα μας μπορεί να διαρκέσει χρόνια καθημερινής, ανθεκτικής χρήσης. Το πλαίσιο είναι ανθεκτικό επαρκές για να διατηρήσει το βάρος του καθίσματος καθώς και το άτομο καθώς και διαθέτει μια κομψή, μαύρη επίστρωση σε σκόνη για εξαιρετική αντίσταση στη σκουριά.
Χωρίς εγκατάσταση Hassle: Πάρτε αγώνες μέσα σε λίγα λεπτά! Η βάση ευθυγραμμίζεται πλήρως με το στέλεχος του τιμονιού εκτός από το κάθισμά σας για γρήγορη και απλή συναρμολόγηση, απευθείας από το κουτί.

69,95 £

Αγορά στο Amazon

VisionRacer.com: Τροχοί & πεντάλ

VisionRacer VR3 με κίνηση d-box. Τρέξιμο βρωμιά: 2
Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Τελευταία ενημέρωση στο 2021-10-04 / συνδέσμους θυγατρικών / εικόνες από το εμπορικό σήμα του AmazonAPI ETI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *