Συνέντευξη: Ο Thomas Pheasant

Ακόμα κι αν η συμφωνία του Thomas Pheasant δεν είναι άμεσα αναγνωρίσιμη, τα έπιπλα του καθώς και οι εσωτερικοί χώροι πολλοί είναι σίγουρα. Η Ουάσινγκτον, D.C., ντόπιος είναι μέρος ενός σταθερού σχεδιαστών που περιλαμβάνει τη Barbara Barry καθώς και τον Thomas O’Brien, του οποίου το έργο αντιπροσωπεύει την Haute Couture της σκηνής επίπλων. Εκτός από αυτή την ομάδα, ο Pheasant ξεχωρίζει για την ικανότητά του να παράγει μια ματιά που βρίσκεται όταν είναι αρχιτεκτονικά γειωμένη καθώς και παραδοσιακή, αλλά σύγχρονη.

“Πολλοί άλλοι σχεδιαστές χτυπούν από τον Thomas Pheasant από τότε που το έργο του είναι τόσο παραδοσιακό και κομψό”, δηλώνει ο David Beaton, ιδιοκτήτης του Studio B στο Τορόντο, όπου οι συλλογές του Pheasant για τον Baker καθώς και το McGuire είναι και οι δύο κορυφαίοι πωλητές. “Είναι ένας καθαρός που ποτέ δεν θυσιάζει την ποιότητα του στυλ. Το σχήμα καθώς και η επιφάνεια [των κομματιών του] είναι και τα δύο απλά απίστευτα “, συνεχίζει ο Beaton.

Το αν ο Pheasant αναπτύσσει χώρο ή έπιπλα, η μέθοδος του (ή το “λεξιλόγιό του”, όπως το τηλεφώνησε) δεν έχει αλλάξει σε πάνω από 30 χρόνια. Ένα τεράστιο μέρος αυτού περιλαμβάνει το παρελθόν στα σχέδια του.

“Έχω ένα φανταστικό σεβασμό για τη μακροζωία, ωστόσο με μια σύγχρονη ευαισθησία”, λέει, συζητώντας ακριβώς πώς τα ταξίδια ρουτίνας για τη νεολαία στην Εθνική Πινακοθήκη καθώς και ο Smithsonian επηρέασε το έργο του.

Εκτός από τις εσωτερικές του γραμμές για τον Baker καθώς και το McGuire, ο Pheasant δημιουργεί επίσης μια σειρά από έθιμο, χειροποίητα, αριθμημένα επίπλωση, καθώς και πολλά πρόσφατα, μια εξωτερική συλλογή που ενσωματώνει υφασμένα υλικά για το McGuire. “Για την εξωτερική συλλογή, πήραμε το λεξιλόγιο της εσωτερικής συλλογής καθώς και το έκανε λίγο πιο λιτό και ελαφρύτερο”, λέει. «Θέλω οι άνθρωποι να με αναγνωρίσουν στη δουλειά μου. Θέλω να είναι σαφής η ανάπτυξη. ”

Παρ ‘όλα αυτά, ο φασιανός είναι προσεκτικός για να κατασκευάσει χώρους που κάνουν τους πελάτες του να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. “Η λειτουργία μου είναι να παράγουμε εσωτερικούς χώρους με τους οποίους συνδέονται οι πελάτες μου καθώς και να αντιδρούν θετικά. Κάνοντας πανέμορφες περιοχές είναι εύκολη. Κάνοντας προσωπικούς εσωτερικούς χώρους – αυτό είναι ένα διαφορετικό πράγμα. ”

House & Home: Τι σας αρέσουν πολλοί για το σπίτι σας;

Thomas Pheasant: Είναι ένα κλασικά ολοκληρωμένο σπίτι στο κέντρο της Ουάσινγκτον, καθώς και ένα τεράστιο κήπο καθώς και πισίνα. Όταν το έβλεπα πολύ για πρώτη φορά, ήμουν έτσι από τις δυνατότητες αυτού που θα μπορούσα να τελειώσω με αυτό. Χρειάστηκαν περίπου 18 μήνες για να ανακαινιστούν.

H & H: Πώς είναι η περιοχή;

TP: Είναι ένας συνδυασμός μοναδικών κομματιών που ανέπτυξα για το σπίτι, μερικά που έλαβα από άλλους σχεδιαστές καθώς και μερικά μεγαλύτερα κομμάτια από τη νέα συλλογή μου Baker. Υπάρχει επίσης μια φανταστική κουζίνα με θερμαινόμενα δάπεδα.

H & H: Τι γίνεται με την τοποθεσία σας στο Παρίσι;

TP: Το σπίτι βρίσκεται σε ένα πανέμορφο κτίριο του 17ου αιώνα στην αριστερή όχθη. Είναι ένα φανταστικό παράδειγμα ακριβώς πώς προσπαθώ να γεφυρώσω το παρελθόν με το παρόν. Το μισό από αυτό ήταν αρχιτεκτονικά άθικτο. Το μισό είχε εξαπατηθεί με τα χρόνια. Ουσιαστικά ξεφορτώθηκα τις σύγχρονες πτυχές, καθώς και πέρασα πολύ χρόνο για να βάλω πίσω τα ιστορικά καλούπια. Τώρα το εσωτερικό συνδέεται με την ιστορική ευαισθησία του κτιρίου. Ωστόσο, χρησιμοποίησα ένα δισκίο-λευκό χρώμα για να το κρατήσω φρέσκο, καθώς και να αναπτύξει όλα τα έπιπλα, ώστε να είναι εξαιρετικά σύγχρονα.

H & H: Εξηγήστε το στυλ σας.

TP: Ο σύγχρονος κλασικισμός ικανοποιεί την χαλαρή κομψότητα.

H & H: Συλλέγετε τίποτα;

TP: Έχω μια γοητεία με ρολόγια καθώς και έχουν συγκεντρώσει πολλά πανέμορφα κομμάτια όλα αυτά τα χρόνια. Πιστεύω ότι είναι ο συνδυασμός ενός εύκολου προσώπου, ρωμαϊκών αριθμών καθώς και μιας νεοκλασικής κατάστασης που δεν μπορώ να αντισταθώ. Αισθάνομαι ακριβώς την ίδια μέθοδο για τα ρολόγια. Έχω επαφές με τις καλύτερες αντιπροσωπείες σε πολυάριθμες πόλεις, ωστόσο αυτό δεν με κρατά έξω από τις αγορές ψύλλων.

H & H: Πού ανακαλύπτετε έμπνευση;

TP: Μπορώ να ανακαλύψω κάτι που εμπνέει πρακτικά οπουδήποτε. Πρόσφατα, έχω πάει στο Λος Άντζελες της Νέας Υόρκης, στο Λας Βέγκας καθώς και στο Καράκας. Κάθε πόλη σας παρέχει κάτι εάν είστε διαθέσιμοι σε αυτό. Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε ακριβώς πώς τα γεωγραφικά μέρη μούχλα καθώς και να επηρεάσουν τον τρόπο ζωής.

H & H: Ποιοι θαυμάζετε πολλούς;

TP: Θαυμάζω ανθρώπους που είναι αληθινοί στον εαυτό τους, καθώς και δεν ταλαντεύονται συνεχώς από άλλους ή τάσεις. Οι σχεδιαστές που έχουν δημιουργήσει το δικό τους λεξιλόγιο με την πάροδο του χρόνου καθώς και ανέπτυξαν το έργο τους σε αναγνωρίσιμες δημιουργίες. Είναι δύσκολο να μην κυριαρχήσετε από εξωτερικές δυνάμεις. Δεν πρόκειται για τον προσδιορισμό με το στυλ κάποιου, ωστόσο σεβασμό τη δύναμή τους.

H & H: Ποιες είναι οι καλύτερες διακοσμητικές σας προτάσεις για μικρούς χώρους;

TP: Πάντα ξεκινήστε με την τέχνη. Προσπαθήστε να κολλήσετε με έναν εύκολο συνδυασμό, ώστε να υπάρχει ροή από χώρο σε δωμάτιο. Γίνετε ένας σπουδαίος συντάκτης καθώς και μόνο αγοράζετε πράγματα που πραγματικά αγαπάτε. Είμαστε τεράστιοι καταναλωτές στη Βόρεια Αμερική. Είναι μια ουσιαστική διαφορά μεταξύ μας καθώς και των Ευρωπαίων. Το λέω στους πελάτες μου ότι.

H & H: Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έχετε λάβει ποτέ;

TP: Η μαμά μου με έκανε ένα βιβλίο οικιακών εικόνων που επέστρεψαν στο 1800. Τους διοργάνωσε χρονολογικάH Σημειώσεις για κάθε εικόνα που οδηγεί όσο η γέννησή μου. Δεν είναι κάτι που θα μπορούσα ποτέ να αγοράσω ή να αντικαταστήσω.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *