Βίντεο: Intel DIY Προγραμματιζόμενο πρωτότυπο αυτοματισμού στο σπίτι

Εδώ είναι ένα βίντεο από το Engadget που δείχνει μια ιδέα για την αυτοματοποίηση του σπιτιού εργασίας από την Intel. Το πλαίσιο λογισμικού που έχουν αναπτύξει είναι το HTML5 με βάση και δημιουργεί ένα γραφικό περιβάλλον προγραμματισμού που επιτρέπει στους οικιακούς αυτοκινητοβιομηχανίες να μεταφέρουν και να αποβάλλουν στοιχεία για να «προγραμματίσουν» το σύστημά τους.

Το Διαδίκτυο των πραγμάτων αυξάνεται, οι φίλοι και η Intel το γνωρίζει. Από τους λαμπτήρες WiFi έως τους έξυπνους θερμοστάτες και τις κλειδαριές πόρτας, φαίνεται ότι τα περισσότερα στα σπίτια μας θα έχουν κάποιο είδος συνδεσιμότητας στο μη-μακρινό μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ερευνητική βραχίονα της Chipzilla εργάζεται σε έναν τρόπο να προγραμματίσει όλες αυτές τις συσκευές και να το κάνει αρκετά εύκολο, ώστε κάθε do-it-yourselfer να μπορεί να πάρει το σπίτι της να εργάζεται με τον τρόπο που το θέλει. Το κλειδί είναι να πάρει όλες αυτές τις μελλοντικές συσκευές να συνεργαστούν και το σχέδιο της Intel είναι να δημιουργήσει μια πλατφόρμα που θα μιλήσει με τους περισσότερους PCB (Arduino, Beagle Board, κλπ.) Πάνω από οποιοδήποτε ασύρματο πρωτόκολλο (WiFi, Bluetooth, Zigbee, ET al.).

engadget.com: Παρόμοια ρύθμιση OpenRemote

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *