Πώς να ντύσετε τα λουλούδια του κεντρικού κήπου

που αντιμετωπίζουν μια θάλασσα κόκκινα γεράνια, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι δύσκολο να εμπνευστείτε από τα floral τμήματα του μεγάλου κιβωτίου κατά τη φύτευση δοχείων. Το ισοδύναμο ενός μπουκέτου παντοπωλείων, αυτά τα κέντρα κήπου είναι βολικά και φιλικά προς τον προϋπολογισμό, αλλά τα φυτά μπορεί να είναι ένα συντριπτικό mishmash καθώς και κάπως προβλέψιμο (κάνει κανείς να επιθυμεί έναν κρεμαστό φυτευτή γεμάτο από begonias;). Με τη βοήθεια του ανθοπωλείου Maija Reisenauer του Hi Midge Flower Studio στο East End του Τορόντο, μπορείτε να κοιτάξετε πέρα ​​από τα καθημερινά ετήσια για να δημιουργήσετε εμπορευματοκιβώτια με επαγγελματικό βερνίκι. Η Maija παρέχει τρία σενάρια για φυτεύσεις εμπορευματοκιβωτίων που κανείς δεν θα υποψιαζόταν προέρχεται από ένα υλικό ή ένα παντοπωλείο.

Στυλ: Ρομαντική και ζωντανή
Συμβουλές εμφάνισης: “Παίξτε τις διαβαθμίσεις με ένα τρίο των ορτανσιών για να δανείσετε ένα φαινόμενο ombre, για παράδειγμα, σκούρο μοβ ξεθωριασμένο σε ζεστό ροζ, στη συνέχεια μαλακό παστέλ ροζ”, σημειώνει η Maija. “Για ένα στιγμιαίο αγγλικό κήπο, υποβαθμισμένη με κισσό.”
Οδηγίες περίθαλψης: Οι ορτανσίες διψούν: Αυτό το έδαφος βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας για να μειώσει το πότισμα και να προσθέσετε θειικό αλουμινίου στο νερό για να διατηρήσετε τους μπουμπούκια αληθινή μπλε ή τον λαιμό κήπου για ροζ και φούξια. Μεταμοσχεύστε τους θάμνους σε ένα κρεβάτι το φθινόπωρο αν έχετε χώρο.

Στυλ: εκλεκτικό & ιδιόμορφο
Συμβουλές εμφάνισης: “Σπάστε τις σε διαφορετικούς καλλιεργητές και εμφανίστε μαζικά. Τα διαφορετικά ύψη, τα στυλ και τα υλικά σε ομαδοποιήσεις είναι βασικά “, σημειώνει η Maija. Χρησιμοποιήστε χυμούς σε ένα μικρό χώρο ή μπαλκόνι για να εισαγάγετε το οπτικό ενδιαφέρον με μια ποικιλία φυτών με γλυπτά σχήματα.
Οδηγίες περίθαλψης: Τα χυμώδη χρειάζονται καλά στραγγισμένο έδαφος και χαλίκια. Απαιτούν πότισμα μόνο μία φορά την εβδομάδα και μπορούν να υπομείνουν με θέα, εφόσον είναι έξω από το άμεσο ηλιακό φως.

Στυλ: πλούσια και μοντέρνα
Συμβουλές εμφάνισης: Βάλτε την εστίαση στα φύλλα, όχι τα λουλούδια, αντιπαραβάλλουν τα φτερά Fern Fronds και τα ψηλά αιχμές Sansevieria (ή φυτό φιδιού). Κανένα από τα φυτό απαιτεί πολύ φως, οπότε αυτό το δοχείο είναι μια καλή επιλογή για τους σκιερά κήπους της πόλης ή τις μπροστινές βεράντες. “Κάντε τα πράσινα φύλλα πραγματικά pop με την αγορά ή τους καλλιεργητές ζωγραφικής ψεκασμού σε ένα φωτεινό, διασκεδαστικό χρώμα”, προτείνει ο Maija.
Οδηγίες περίθαλψης: Και τα δύο φυτά είναι εύκολη φροντίδα, αλλά έχουν διαφορετικές απαιτήσεις υγρασίας (το πότισμα γύρω από την περιφέρεια του δοχείου κοντά στα ριζώματα της φτέρας, τα φυτά φιδιών χρειάζονται λιγότερα). Μπορεί να θέλετε να διαχωρίσετε τα φυτά εάν κατά τη διάρκεια του χειμώνα σε εσωτερικούς χώρους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *