Στην αγορά πηγαίνουμε

Η αγορά Jean-Talon βρίσκεται στη μέση της μεγάλης ιταλικής κοινότητας του Μόντρεαλ, κοντά στην κορυφή της λεωφόρου Saint Laurent. Μετά τον πόλεμο, υπήρχε ένα μεγάλο κύμα Ιταλών που μετανάστευσαν στον Καναδά, καθώς και έκαναν την περιοχή τη δική τους.

Η τεράστια εκκλησία είναι διάσημη για τη τοιχογραφία της του Μουσολίνι με άλογο. (Ο καλλιτέχνης πήρε κάποιο flack για αυτό.) Το πάρκο απέναντι από την Μεγάλη Εκκλησία ονομάζεται Dante, καθώς και σχεδόν τόσο θεϊκό όσο το διάσημο έργο του ποιητή. Υπάρχουν σφυρήλατο σιδήρου που καλύπτονται από αμπέλια, καθώς και παγκάκια πάνω στους οποίους ο παλιός τύπος SIP cappuccinos καθώς και η συζήτηση των βαθμολογιών ποδοσφαίρου. Εάν ο τύπος στη ζωή σας, όπως να παρακολουθείτε καθώς και να συμμορφωθείτε με το ποδόσφαιρο, μεταβείτε στο ποδόσφαιρο για να αγοράσετε εισιτήρια.

Εν τω μεταξύ, το κατάστημα κουζίνας Dante στη γωνία είναι διάσημο όχι μόνο για την άψογη ποικιλία των γλάστρες καθώς και για μικρές συσκευές, ωστόσο, επίσης και για την πώληση τουφέκια κυνηγιού καθώς και για μαχαίρια αλιείας. Το Milano είναι ένα ιταλικό σούπερ σταρκετό (από το 1954) που εξακολουθεί να είναι γεμάτο με παλιό κόσμο χάρη. Αν είναι ιταλικά, το έχουν.

Η περιοχή όπου η αγορά Jean-Talon βρίσκεται τώρα χρησιμοποιείται για να είναι ένας πεδίο λακρός, ωστόσο στη δεκαετία του 1930 η πόλη του Μόντρεαλ αγόρασε τη γη καθώς και την μετατροπή σε μια αγορά. (Μέχρι τότε, οι ντόπιοι θα αγόραζαν τα φρέσκα ψάρια τους, τις ντομάτες καθώς και το κρέας από το πίσω μέρος μιας μαρμελάδας φορτηγών στο ίδιο το Rue Jean-Talon.) Η αγορά τώρα εξαπλώνεται πάνω από τρία τετράγωνα.

Οι παραγωγοί εδώ σήμερα είναι κυρίως από το βόρειο τμήμα του νησιού του Μόντρεαλ. Υπάρχει ένας άντρας που πωλεί βιολογικά βότανα, καθώς και μια κυρία με τα λευκά ραπανάκια καθώς και το μικροεπιθετικό. Κάποιος προσφέρει μόνο σπαράγγια. Ένα άλλο, μόνο σιρόπι. Το χρονοδιάγραμμα του βλέμμα μου είναι ιδιαίτερα τυχαία, καθώς η αγορά είναι αρωματισμένη με φρέσκο ​​βασιλικό καθώς και ώριμες φράουλες. Ο Chez Nino καθώς και ο Chez Louis προσφέρουν κυρίως σε εστιατόρια. Τα λαχανικά τους καθώς και η επιλογή των φρούτων είναι πιο διαφορετικά καθώς και εκλεπτυσμένα, τα αχλάδια τους καθώς και τα ρόδια τυλιγμένα σε χαρτί ιστών.

Και αυτά τα καρότα που μοιάζουν με ουράνιο τόξο μου υπενθύμισαν ακριβώς πόσο μου αρέσουν τα απλά τζάμια. Είναι επίσης εξαιρετικά πετώντας με φρέσκα βότανα της αγοράς, ιδιαίτερα σχοινόπρασο ή άνηθο. Εδώ είναι μια από τις αγαπημένες μου συνταγές καρότου:

Καλοκαίρι καλοκαιρινά καρότα

(εξυπηρετεί 4)

2 φλιτζάνια καρότα, κομμένα σε φέτες (όχι αυτά τα ξεφλουδισμένα καθώς και τα μίνι με σακούλα, ωστόσο, πραγματικά, υπέροχα καρότα, που προσφέρονται σε τσαμπιά)
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Αλάτι καθώς και πιπέρι

Βήμα 1: Τοποθετήστε τα καρότα σε μια κατσαρόλα με επαρκές νερό για να τα καλύψετε, καθώς και στη συνέχεια κουτάλι στο βούτυρο καθώς και ζάχαρη. Μαγειρέψτε σε υψηλή φωτιά, ακάλυπτα, ανακατεύοντας κάθε τόσο συχνά. Θα πρέπει να διαρκέσουν περίπου 10 λεπτά για να είναι τρυφερά.

Βήμα 2: Εάν μαγειρεύονται, ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει κάποιο νερό στο δοχείο, αποστραγγίστε το νερό καθώς και τα καρότα πίσω σε υψηλά ζεστά για να εξασφαλίσετε ότι η ζάχαρη καθώς και το ελαφρύ λούστρο τύπου βουτύρου. Η σεζόν θα αλάτι καθώς και πιπέρι για γεύση.

Πιστώσεις φωτογραφιών:
AMY ROSEN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *