PLEX και CENTERSTAGE FORM Partnership

Η ταχύτητα ανάπτυξης για το Plex Center Media Center ανοιχτού κώδικα συνεχίζει έναν ρυθμό. Αυτή η ανακοίνωση έκπληξης εβδομάδων βλέπει μια εταιρική σχέση μεταξύ του Plex και της εκπληκτικής μηχανής εκτόξευσης από το Centerstage.

“Μου δίνει καταπληκτική ευχαρίστηση να ανακοινώσω τη συνεργασία μας με την ομάδα Centerstage. Είμαστε σε συνομιλίες για λίγο, και αισθάνεται καταπληκτικό να είναι σε θέση να ανακοινώσει αυτό δημοσίως.

Εάν δεν κάνετε τίποτα άλλο, ελέγξτε το απίστευτο demo flash του σχεδιασμού διεπαφής. Αυτό, οι φίλοι μου, είναι η διεπαφή που αναπτύσσεται για το Plex καθώς μιλάμε. Ο Enrique ήταν ήδη σκληρός στη δουλειά για την ενίσχυση της μηχανής εκτόξευσης. Έχω δει μερικά πολύ πρώιμα demos, και φαίνονται εκπληκτικά. Υπάρχει πολλή δουλειά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μια γοητευτική εμπειρία front-end που φαίνεται μεγάλη.

Έχουμε προσθέσει ένα φόρουμ στον ιστότοπό μας για να περάσουμε από αυτήν την εταιρική σχέση και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε πολύ πιο συναφείς ανακοινώσεις τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. ”

plexapp.com

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *