#6: Ο τίποτα, απλά μιλώντας στο Tiffani Thiessen

εδώ είναι, οι σημειώσεις για το επεισόδιο#6 του Young Home όπως έχει ένα podcast. Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας μιλάμε με τον Tiffani Thiessen για το σχεδιασμό της κουζίνας της, το μαγείρεμα για τα celebs στο δείπνο της στο Tiffani, καθώς και για να εξυπηρετήσει ένα Saved by The Bell επηρέασε το διακοσμητικό κουίζ. Εμείς επίσης βουτάμε σε μια τεράστια οικοδομική εργασία στην οποία εργάζεται ο John, μοιραζόμαστε μια ενοχλητική σφάλμα των Realtor, καθώς και να εξηγήσουμε ακριβώς πώς ο Nate Berkus έχει επηρεάσει τον Sherry στο μπάνιο.

Μπορείτε να το ακούσετε στο iTunes, στο Google Play, στο Stitcher καθώς και στο ραδιόφωνο Tunein – ή να το παίξετε παρακάτω! Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε αυτήν τη σελίδα για να επιθεωρήσετε κάθε τύπο συνδέσμων, σημειώσεων ή εικόνων που αναφέραμε.

Αυτή η σελίδα είναι όπου έχουμε βάλει όλους τους συνδέσμους, τις σημειώσεις και τις εικόνες που πηγαίνουν μαζί με αυτό που μιλήσαμε σε αυτήν την δόση του podcast μας.
Τα προτιμώμενα βίντεο μας

Τι νέα

Εδώ είναι οι Clippers και οι κόπτες υποκαταστημάτων που χρησιμοποιήσαμε για να δώσουμε στο μπροστινό μας εξωραϊσμό λίγο κούρεμα (αγοράσαμε και τα δύο όταν κατοικούσαμε στο πρώτο μας σπίτι, έτσι ώστε να πάνε δυνατά για 9+ χρόνια!). Χρησιμοποιούμε επίσης αυτά τα ψαλίδια κλαδέματος bit για μικρότερες/πιο λεπτομερείς εργασίες αποκοπής.

Γεια Nate Berkus, το δοκιμάσαμε

Εδώ είναι τα μπουκάλια ντους μας που εμφανίστηκαν μετά από τη διοχέτευση του Nate Berkus καθώς και το ξεφλούδισμα από τις ετικέτες τους, συνολικά με το υπέροχο μπλε κεραμίδι που μας ξαπλώνει. Ο σωλήνας στο επάνω ράφι είναι ένα από αυτά τα τυπωμένα μπουκάλια, οπότε δεν υπάρχει ετικέτα για να αφαιρέσετε, ωστόσο η προτιμώμενη συμφωνία του Sherry με το Scrub. Συνοπτικά: Το μπάνιο μας εξακολουθεί να χρειάζεται απεγνωσμένα ένα makeover, ωστόσο τα μπουκάλια μας παίρνουν ένα B+.

Συνέντευξη Tiffani Thiessen

Μπορείτε να επιθεωρήσετε το σπίτι του Tiffani καθώς και περισσότερο στην ιστοσελίδα της, Tiffanithiessen.com

Μπορείτε να πιάσετε επανάληψη του δείπνου στο Tiffani στο κανάλι μαγειρέματος (επίσης εμφανίζεται και στο δίκτυο τροφίμων μερικές φορές), καθώς και η εποχή 3 έρχεται αργότερα φέτος.

Το σπίτι του Tiffani παρουσιάστηκε επίσης στο περιοδικό Lonny καθώς και στον οικιακό κύκλο. καθώς και μια περιήγηση στο νηπιαγωγείο του γιου της στο blog της. Παρακάτω μπορείτε να γλιστρήσετε μια ματιά στο χώρο της κουζίνας καθώς και στο σαλόνι της.

Επίσης, αυτό το ξεκαρδιστικό κλιπ Jimmy Fallon που αναφέραμε στο επεισόδιο αξίζει τον χρόνο σας.

Εδώ είναι τα σώματα από τα χρώματα βαφής εμπνευσμένα από κουδούνι που κουρελίσαμε το Tiffani: Kelly Green, Bell Tower, Lark Eco-Friendly (όπως στο Lark Voorhies, που έπαιξε τη Lisa Turtle), το Time Out και το Olive στο Max (όπως στο Max, όπου κρεμάστηκαν μετά το σχολείο). Όπως και να αποδειχθεί ότι υπάρχουν δύο χρώματα βαφής Bayside: το Bayside του Valspar είναι πραγματικά το teal, καθώς και το bayside του Behr είναι περισσότερο από ένα χάλυβα μπλε χρώμα.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ

Εδώ είναι δύο από τα κεριά που εγκρίθηκαν ο Sherry Sniff ενώ απολαμβάνει μόνο τον χρόνο της στο Target (αυτό το μάρμαρο και αυτός ο ανανά ήταν τα αγαπημένα της). Εκτός από την άρπαξε αυτό το καθαριστικό κοσμήματος μόδας.

Εδώ είναι το απλό φως που εγκαταστήσαμε στο γκαράζ μας για να βοηθήσουμε να το κάνουμε πιο φωτεινό. Επίσης, προσφέρουν μια έκδοση pull-chain εάν απαιτήσετε αυτήν την επιλογή.

PSST- Ψάχνετε για κάτι που έχουμε σκάψει σε ένα παρελθόν επεισόδιο, ωστόσο μην έχετε κατά νου σε ποιες σημειώσεις δείχνουν για να κάνετε κλικ; Λοιπόν, εδώ είναι μια κύρια λίστα με ό, τι έχουμε σκάψει από όλα τα προηγούμενα επεισόδια.

*Αυτή η σελίδα περιέχει συνδέσμους θυγατρικών

Περισσότερες δημοσιεύσεις από την Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *