Βίντεο: Το Belkin Wemo Wi-Fi στη γέφυρα Jennet-IP δίνει σε κάθε λαμπτήρα ένα IP

ένα γρήγορο βίντεο αυτοματισμού βίντεο επίδειξης του συστήματος Jennet-IP που ελέγχει τον φωτισμό μέσω Wi-Fi. Τα NXP και Belkin Wemo συνεργάζονται για να δείξουν αυτό το σύστημα όπου κάθε λαμπτήρας παίρνει τη δική του διεύθυνση IPv6.

Το σύστημα χρησιμοποιεί ένα ενισχυμένο στρώμα δικτύου 6LowPan όπως ορίζεται από το IETF και στοχεύει ασύρματη δικτύωση με βάση την ασύρματη δικτύωση με βάση τις οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές.

«Τι γίνεται αν κάθε συσκευή στο σπίτι σας είχε τη δική της διεύθυνση IP στο Διαδίκτυο; Στο 2012 International CES, NXP και Belkin International, Inc. επιδεικνύουν ένα δίκτυο “Smart Home” που σας επιτρέπει να ελέγχετε τους λαμπτήρες – το καθένα με τη δική του διεύθυνση IPv6 – χρησιμοποιώντας ένα smartphone ή tablet.

Το δίκτυο διαθέτει μια συσκευή WEMO από το Belkin που επιτρέπει σε κινητές συσκευές χρησιμοποιώντας Wi-Fi για να αλληλεπιδρούν με ασφάλεια με έξυπνες οικιακές συσκευές χρησιμοποιώντας το λογισμικό ασύρματης συνδεσιμότητας Jennet-IP-NXP με βάση το 6LowPan και το IEEE 802.15.4. Το Demo Automation Home Automation Wemo θα εμφανιστεί στο Booth NXP (CP8) και στο Belkin Booth (South Hall #30651) στο CES.

Jennet-IP: Belkin Wemo

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *