Η Nokia ανακοινώνει το Home Control

η Nokia ανακοίνωσε την είσοδό τους στον κόσμο του Smart Home με την εισαγωγή του προγράμματος “Home Control”. Αναζητούν ενεργά τους εταίρους τρίτων για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη της πύλης υλικού Linux (βλέπε παρακάτω).

Το σύστημα θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του 2009 και διαθέτει ανοιχτά API και υποστήριξη του Z-Wave. Το KNX συζητείται επίσης από τη Nokia και φαίνεται ότι θα υποστηρίξουν όσο το δυνατόν πολυάριθμα συστήματα αυτοματισμού στο σπίτι.

Μπορεί η ισχυρή Nokia να είναι επιτυχής όπου όλοι οι άλλοι φαινομενικά απέτυχαν; Με την τεράστια εξουσία τους στον χειροκίνητο κόσμο και την προθυμία εδώ από τον κόσμο να μειώσουμε τους λογαριασμούς ενέργειας, θα το δούμε αυτό με ενδιαφέρον.

“Το Κέντρο Ελέγχου Home Nokia είναι μια υπηρεσία που βασίζεται σε μια ανοιχτή πλατφόρμα με βάση το Linux που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του σπιτιού να δημιουργήσει ένα έξυπνο σπίτι ουδέτερο τεχνολογικό ουδέτερο που μπορεί να ελεγχθεί με κινητό τηλέφωνο, χρησιμοποιώντας ένα ενοποιημένο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Το Nokia Home Control Center υποστηρίζει τις πιο κοινές έξυπνες τεχνολογίες στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένου του Z-Wave, καθώς και την ενσωμάτωση για τις ιδιόκτητες τεχνολογίες. Έτσι, επιτρέπει σε τρίτους να αναπτύξουν τις δικές τους υπηρεσίες και υπηρεσίες στην κορυφή της πλατφόρμας, επεκτείνοντας το σύστημα για την υποστήριξη νέων υπηρεσιών και έξυπνων τεχνολογιών στο σπίτι “.

Πλήρως χαρακτηρισμένη και επεκτάσιμη πύλη

11n wlan με 2 κεραίες

Ολοκληρωμένες κεραίες για WLAN, GSM/GPRS, Z-WAVE

4 Συνδέσεις κεντρικού υπολογιστή USB 2.0 για επεκτάσεις

533 MHz CPU, 256 MB RAM, εσωτερική αποθήκευση 6 GB

Αναγνώστης καρτών SD με υποστήριξη SDHC για οικονομική επέκταση αποθήκευσης

1 συνδετήρες Ethernet Gbps για 4 LAN και 1 θύρες WAN

Διαβάστε το πλήρες σύντομο άρθρο από τη Nokia εδώ – smarthomepartnering.com

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *