Υπαίθρια έπιπλα τραπεζαρίας

Τέλος, ο καιρός έχει ζεσταθεί αρκετά για να εξετάσει το ενδεχόμενο να τρώει ξανά σε εξωτερικούς χώρους. Εάν βρίσκεστε στην αγορά για ένα νέο σύνολο επίπλων τραπεζαρίας, εδώ είναι μερικές επιλογές που νομίζω ότι θα κάνουν τη δουλειά ωραία. Πάρτε την ευχαρίστηση στο τραπεζαρία σας με στυλ!

Η συλλογή Dexter Dining από το West Elm διαθέτει επεκτάσιμο τραπεζαρία, κάθοντας έως και έξι όταν επεκτάθηκε. Το φινίρισμα Driftwood έχει μια ωραία, ξεπερασμένη ματιά σε αυτό και οι καμπύλες καρέκλες έχουν μια σύγχρονη πολυπλοκότητα σε αυτούς. Υπάρχει επίσης ένας γοητευτικός πάγκος που είναι διαθέσιμος σε αυτή τη συλλογή, αν θέλετε να σπάσετε όλες τις καρέκλες.

Δεν νομίζω ότι το τραπέζι äpplarö της Ikea και οι καρέκλες Högsten είναι νέες αυτή τη σεζόν, αλλά μου αρέσουν πώς έχουν προτείνει αυτά μαζί ως σετ. Μου αρέσει συχνά ένα “μη σύνολο” για έπιπλα για φαγητό. Μου αρέσει να αναμιγνύω τα υλικά και τα στυλ – και είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό να ταρακουνίζω λίγο στην πίσω αυλή. Οι καρέκλες είναι κατασκευασμένες από πλαστικό με χειροποίητα, τα οποία θα αντέξουν στα στοιχεία. Αυτό το “σετ” έχει απολύτως μια ωραία, περιστασιακή ατμόσφαιρα σε αυτό.

Η καρέκλα και ο πάγκος του Crate & Barrel’s Darwin είναι τα καλύτερα ελαφριά κομμάτια για να εξισορροπήσουν το σκοτεινό τραπέζι του Montague. Και πάλι, μου αρέσει το μίγμα εδώ. Οι καρέκλες/πάγκο τικ, ο οποίος δεν έχουν θεραπευτεί, θα μειωθούν σε ένα γοητευτικό ασημένιο γκρι) με ζευγάρι λυγαριάς με λευκή ρητίνη με το πλακόστρωτο τραπέζι αλουμινίου. Είναι πάντα διασκεδαστικό να φέρετε έναν πάγκο, επίσης – ιδανικό για τα παιδιά, και κρατά τα πράγματα περιστασιακά.

Το παράκτιο τραπεζαρία του Hauser (που φαίνεται εδώ στο φινίρισμα Driftwood) είναι μια σύγχρονη έκδοση (στην πραγματικότητα από μέταλλο) ενός τραπέζι πικνίκ. Η βάση Trestle είναι ένα κλασικό σχέδιο. Συνδυάζει όμορφα με τις υφασμένες παράκτιες καρέκλες του Hauser.

Αυτός ο σχεδιασμός στο πλαίσιο της συλλογής είναι μια προσωπική αγαπημένη. Έχω τα διάτρητα μεταλλικά tolix marais counter σκαμνιά στο σπίτι μου και τους αγαπώ. Ανακατέψτε και ταιριάζει με μερικές καρέκλες Tolix Marais. Τα σκαμνιά δαμάσκηνου και το Graytal Grey θα προσθέσουν μεγάλη αντίθεση με ένα λευκό τραπέζι. Λατρεύω το τραπεζαρία τεσσάρων θέσεων Tolix Marais. Θα το θεωρούσα για τη δική μου υπαίθρια τραπεζαρία αν ήταν λίγο μεγαλύτερο. Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να ευθυγραμμίσετε δύο από αυτούς τους πίνακες από άκρο σε άκρο.

Δείτε πολύ πιο κομψά έπιπλα εξωτερικού χώρου.

Φωτογραφίες: 1. Dexter Outdoor Expandable Dining Collection, West Elm2. Äpplarö τραπέζι και καρέκλες Högsten, Ikea3a. Darwin Dining Chair & Bench, Crate & Barrel3b. Τραπέζι Montague, Crate & Barrel4a. Παράκτια τραπεζαρία καρέκλα, Hauser4b. Παράκτια τραπεζαρία, hauser5a. Tolix Marais Spool 18, Σχεδιασμός στο Reach5b. Tolix Marais A Chairs, Σχεδιασμός σε απόσταση 5c. Tolix Marais Τεχνική τραπεζαρία, Σχεδιασμός στο Reach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *