Το CCTV, το πιο πρόσφατο must-have για το σπίτι

Το BBC τρέχει το ακόλουθο κομμάτι στον ιστότοπό τους … “Περιπλανηθείτε στο τοπικό σας υποκατάστημα Woolworths, B & Q, Argos ή Homebase και θα δείτε κιβώτια CCTV Systems Στοιβάζονται παράλληλα με πολύ πιο συμβατικά οικιακά είδη. Οι τιμές ξεκινούν από £ 30 για μια βασική ασπρόμαυρη συσκευή. Σαφώς, δεν χρειάζεται πλέον να είστε διασημότητες, εκατομμυριούχος βιομήχανος ή πολιτικός για να εκπαιδεύσετε κάμερες στο κατώφλι σας.

«Πιθανώς το 90% των πωλήσεών μας είναι στην εγχώρια αγορά», λέει ο James Rankin, διευθυντής της Iview Cameras Ltd, στο Λονδίνο. “Οι άνθρωποι που τους πωλούμε είναι άνθρωποι που είχαν τα αυτοκίνητα τους γδαρμένα ή ηλικιωμένοι που ανησυχούν που ανησυχούν για τους ξένους στην πόρτα ή τους ανθρώπους με γειτονικούς γείτονες.

Τα πολλά δημοφιλή συστήματα της IVIEW πωλούν για περίπου £ 230 και αυτό είναι αυτο-εγκατεστημένο. Παρέχει επίσης μια εθνική υπηρεσία εγκατάστασης, για τιμή. Οι πωλήσεις ήταν σταθερές για τα τελευταία τρία χρόνια, λέει ο κ. Rankin, αλλά η εταιρεία έχει δει αυξανόμενη ζήτηση επειδή το περασμένο καλοκαίρι.

“Ο τύπος του ατόμου που παίρνουμε ποικίλλει από κάποιον που ζει σε ένα κτήμα του συμβουλίου σε κάποιον που έχει ένα αρχοντικό στη χώρα”, λέει ο κ. Rankin. “Η ανάγκη για CCTV δεν εξαρτάται από το πόσα χρήματα έχετε. Εξαρτάται από την ανάγκη σας για ασφάλεια και το επίπεδο φόβου σας”.

Είναι ότι η ενίσχυση της ανησυχίας για το έγκλημα-κατηγορήθηκε, από μερικούς, σε ένα συνδυασμό εντυπωσιακής κάλυψης τύπου και συνεχώς λογικών ταινιών και τηλεοπτικών δράσεων-που οδηγεί την ανάγκη για ασφάλεια, λέει ο Mike Presdee, εγκληματολόγος στο Πανεπιστήμιο του Kent στο Canterbury. «

Διαβάστε το πλήρες σύντομο άρθρο εδώ

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *