Κουζίνες & Baths 2011 είναι εδώ!

Οι κουζίνες και τα μπάνια είναι τόσο σημαντικοί χώροι στα σπίτια μας. Ξοδεύουμε πολύ χρόνο σε αυτά και είναι εξαιρετικά λειτουργικοί χώροι, οπότε αν δεν λειτουργούν καλά, παρατηρούμε γρήγορα – υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο είναι από τα πιο ανακαινισμένα δωμάτια σε ένα σπίτι!

Εάν σκέφτεστε να επαναλάβετε πλήρως την κουζίνα ή το μπάνιο σας ή απλά θέλετε να πάτε από ήπια σε εκπληκτική με μερικές γρήγορες πινελιές και λίγο χαρακτήρα, κατευθυνθείτε προς το περίπτερο για ένα αντίγραφο των κουζινών και των λουτρών 2011 (προς πώληση μέχρι τις 14 Αυγούστου ). Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε ένα αντίγραφο online ή να δείτε μια ψηφιακή έκδοση! Όποια και αν είναι ο τρόπος που αποφασίζετε να το εξετάσετε, το τελευταίο μας ειδικό τεύχος είναι γεμάτο υπέροχες ιστορίες:

Πριν και μετά από μακιγιάζ κουζίνας, καθώς και συμβουλές σχεδιαστή για το πώς να επιβιώσετε μια ανακαίνιση

15 κουζίνες με χρώμα, από λίγο έως πολύ

Οδηγός αγοράς: Countertop Essentials

Μια βιτρίνα προσαρμοσμένων ματαιοδοξιών σε τέσσερα βασικά στυλ, καθώς και τις βρύσες που ταιριάζουν

On-trend μπάνια-Φέρνοντας το μοντέρνο βλέμμα σπίτι

Αξεσουάρ μπάνιου ιδανικά για την προσθήκη πανικού στο χώρο σας

Να είστε βέβαιος να εισέλθει στον ετήσιο διαγωνισμό κουζίνων και λουτρών μας, επίσης, για βραβεία αξίας άνω των $ 5.000!

Φυσικά, θα βρείτε επίσης ιστορίες από μερικές από τις αγαπημένες σας προσωπικότητες στο σπίτι και στο σπίτι σας. Ο αρχισυντάκτης Suzanne Dimma μεταμόρφωσε τη μικροσκοπική δεύτερη κουζίνα της σε ένα πανέμορφο γαλλικό χώρο pied-à-terre (απεικονίζεται παραπάνω). Ο Michael Penney πήγε το κυνήγι για υπέροχα ευρήματα με ένα στόχο στο μυαλό: όλοι έπρεπε να είναι γρήγοροι και εκπληκτικοί τρόποι για να προσθέσουν χρώμα στις κουζίνες. Δοκιμάστε το σχεδιασμό σας καταλαβαίνω, μαντεύοντας ποιες καρέκλες πηγαίνουν με τις κορυφαίες επιλογές της κουζίνας του Cameron MacNeil, καθώς και να δείτε πώς προσθέτει την προσωπικότητα σε ένα μπάνιο μπεζ ενός βαρετού κατασκευαστή σε αυτή την ειδική δόση της στήλης Ask A Designer ™. Προσωπικότητα – Τώρα αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάθε δωμάτιο!

Πιστώσεις φωτογραφιών:
1. Καλύψτε την κουζίνα, τον Patrick Cline
2-3. Angus Fergusson

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *