Το Crestron αποκαλύπτει ότι το νέο σύστημα ελέγχου MC4-R-I

Crestron ανακοίνωσε το νέο τους σύστημα ελέγχου MC4-R-I στο ISE αυτήν την εβδομάδα …

“Το MC4-R-I αναπτύσσεται για την υπέρτατη ευελιξία”, δηλώνει ο Jason Oster, διευθυντής Sr., Solutions Solutions Solutions. “Μπορεί να ελέγχει εκατοντάδες συσκευές και πακέτα εκπληκτική απόδοση και κορυφαία ασφάλεια και ασφάλεια σε ένα βολικό στοιχείο μορφής σε μια καταπληκτική τιμή”.
Ένα ασφαλές σύστημα ελέγχου υψηλής απόδοσης, 4 σειράς 4 σειράς για την πλατφόρμα Crestron Home, το MC4-R-I αναπτύσσεται για να καλύψει τις ανάγκες των μικρών έως μεσαίων κατοικιών και των εγκαταστάσεων MDU. Αναπτύχθηκε για την υπέρτατη ευελιξία, το MC4-R-I τροφοδοτείται μέσω του POE, έχει ένα πλήρες συμπλήρωμα ενσωματωμένων θυρών ελέγχου και περιλαμβάνει μια ασύρματη πύλη Infinet Ex. Μπορεί να τοποθετηθεί επιφανειακή ή rack, και το μικρό του μέγεθος επιτρέπει ακόμη και την εγκατάσταση πίσω από μια τηλεόραση.
Συνολικά, το CP4-R και το MC4-R-I αντιπροσωπεύουν τα νεότερα γρήγορα, ισχυρά οικιστικά συστήματα ελέγχου της Crestron, παρέχοντας στους πελάτες μια υπηρεσία Crestron Home για οποιοδήποτε έργο μεγέθους.

Το νέο Crestron MC4-R-I θα εμφανιστεί στο ISE 2020 στο Άμστερνταμ, στο περίπτερο του Crestron στην αίθουσα 2, Stand C20.

Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε το crestron.com.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest2
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *