Ανακαλύψτε τις πιο σημαντικές ιστορίες τρόμου του Editors της H & H!

Ενώ κατανοούνται για το στυλ όμορφων εσωτερικών χώρων, καθώς και για τέλειες εικόνες, ακόμη και οι συντάκτες στυλ της H & H είχαν μερικές διακοσμητικές ατυχίες. Εδώ, μοιράζονται μερικές από τις προσωπικές τους ιστορίες τρόμου – καθώς και τα χρήσιμα μαθήματα που μπορείτε να αφαιρέσετε από αυτά.

“Μόλις στεγνώσει το χρώμα, συνειδητοποίησα ότι χωρίς κανένα είδος φυσικού φωτός, το χρώμα ήταν λάθος … και ειλικρινά λίγο καταθλιπτικό! Εκτός από αυτό το έργο, κατέληξα να επαναλαμβάνω το χώρο ένα τραγανό λευκό, το οποίο παρήγαγε μια πιο φρέσκια, καθαρότερη εμφάνιση. Το μάθημα? Είναι πάντα απαραίτητο να ζωγραφίσετε έναν τοίχο δοκιμαστών – ακόμα κι αν πιστεύετε ότι σας αρέσει μια συγκεκριμένη σκιά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μπάνια, τα οποία είναι ήδη δύσκολο να ζωγραφίσουν με όλα τα ενσωματωμένα φωτιστικά τους. ”

“Πριν από χρόνια, αγόρασα μια καρέκλα που μου άρεσε από τότε που ήταν στην πώληση. Δεν είχα πραγματικά μια περιοχή για αυτό, ωστόσο, δεδομένου ότι ήταν τόσο πολύ, σκέφτηκα ότι θα το έκανα κάπως να λειτουργήσει. Έχω καταρρίψει εκείνη την καρέκλα από σπίτι σε σπίτι, καθώς και προσπαθώ ακόμα να λειτουργήσει. Πολύ καλύτερη καθοδήγηση θα ήταν: αγοράστε ό, τι σας αρέσει καθώς και αυτό που χρειάζεστε. ”

“Ανακάλυψα ότι με κλειδώνει πραγματικά σε μια μοναδική ματιά, καθώς και εγώ μου αρέσει να μπορώ να τροποποιήσω τα πράγματα κάθε τώρα, όπως και τότε (ειδικά όταν συναντώ μια εξαιρετική ανακαλύψτε ή συμφωνία) καθώς και κομμάτια από διαφορετικά Στυλ στο διαδίκτυο μαζί. Εκ των υστέρων, θα έπρεπε να είχα πάει για μια θεραπεία που ήταν λίγο λιγότερο αφεντικό. ”

“Αυτή η πραγματικά περιστροφική διάταξη, καθώς και μια τέτοια χαμένη ευκαιρία! Καταλήξαμε να κάνουμε το καλύτερο από αυτό, ωστόσο, όταν πρόκειται για επικοινωνία, επαφές, σχεδιαστές καθώς και ιδιοκτήτες σπιτιού θα έπρεπε πάντα να καταβάλλουν προσπάθειες για να φτάσουν στην ίδια σελίδα σε κάθε στάδιο ενός Reno “.

“Οχι πολύ καλά! Έχω δει χειροποίητα κεραμίδια τοποθετημένα όμορφα σε άλλα μέρη, έτσι – όπως πολλά πράγματα – ήταν πραγματικά όλα για να ανακαλύψουμε τον καλύτερο άνθρωπο για τη δουλειά. ”

“Κάθε μέρα κλωτσήσω ότι δεν πήραμε τα δάπεδα μας ανακατασκευασμένα όταν μετακινήσαμε πρώτα στο σπίτι μας. Τότε, το άλλο μισό μου, καθώς είπα στον εαυτό μας ότι η επισκευή των δαπέδων – που δεν ήταν το καλύτερο χρώμα, ωστόσο ήταν σε καλή κατάσταση – ήταν ένα από αυτά τα πράγματα που θα κάναμε κάτω από τη γραμμή. Γρήγορα μπροστά 10 χρόνια, καθώς και προσθέστε τα ταραχώδη καθήκοντα καθώς και τη ζωή των νοικοκυριών, καθώς και δεν υπάρχει καμία μέθοδος που θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό να συμβεί … τουλάχιστον όχι χωρίς να μετακομίσουμε για μερικές εβδομάδες. Θα έπρεπε να έχω ακούσει το έντερο μου καθώς και να κάνω την εργασία μπροστά. ποτέ ξανά!”

“Ενώ φαινόταν εντάξει όλα χνουδωτά καθώς και στυλ, ο δεύτερος κάθισε πάνω του, ήταν ένα χάος. Επιπλέον, ήταν απλώς απλή άβολη, επειδή δεν είχε σχήμα καθώς και υποστήριξη πίσω. Το ηθικό της ιστορίας είναι ότι υπάρχουν πράγματα για DIY καθώς και πράγματα για να εξοικονομήσετε. Όταν αφορά μεγάλα έπιπλα, επιλέξτε επενδύσεις σε άμεση ικανοποίηση. ”

“Δεδομένου ότι σχεδόν κάθε τοίχος στην τοποθεσία μου είναι κατασκευασμένο από διαφορετικό υλικό, σε ορισμένες περιπτώσεις μόλις επανήλθε σε βιδωτά πράγματα σε οπουδήποτε μπορώ – ή ακόμα και χρησιμοποιώντας συγκολλητικές λωρίδες. Μια νύχτα ξύπνησα στις 3πμ για τον θόρυβο ενός υπέροχου καθρέφτη που συντρίβει στο πάτωμα. Μάθημα που έμαθε: Τα βύσματα τοίχου είναι απαραίτητα – τα χρησιμοποιήστε! “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *