Ο γοητευτικός σοφός του Meg Ryan, ο Soho Loft Masters Black & White

Meg Ryan’s SoHo Loft είναι πραγματικά άψογη – και απλώς χτύπησε την αγορά για ένα εκπληκτικό $ 10,9 εκατομμύρια. Η κατοικία των 4.100 τετραγωνικών ποδιών στην οδό Mercer της Νέας Υόρκης αγοράστηκε αρχικά για 8 εκατομμύρια δολάρια και από τότε έχει ανυψωθεί με ανακαίνιση από τον αρχιτέκτονα Joel Barkley και τον σχεδιαστή Monique Gibson.

Ρίξτε μια ματιά μέσα στον εκπληκτικό χώρο όπου τα γραφικά τελειώματα και η αντίκα διακόσμηση συναντιούνται.

Το κλειδωμένο ανελκυστήρα ανοίγει σε μια αίθουσα εισόδου 40 ποδιών με πέντε παράθυρα με θέα στο Mercer Street από τη μία πλευρά και ένα σύνολο μαύρων γαλλικών θυρών υψηλής γυάλινης από την άλλη.

Τα έπιπλα χαμηλής περιεκτικότητας σε χέρια δίνουν έμφαση στις οροφές των 12 ποδιών στο ευρύχωρο σαλόνι. Έξι αρχιτεκτονικές στήλες προσφέρουν μια μεγάλη αίσθηση, ενώ το ξύλινο δάπεδο από έβενο και οι γαλλικές πόρτες με μαύρες ζωγραφισμένες γαλλικές πόρτες γειώνουν τον ευάερο χώρο.

Τα μαύρα δάπεδα και οι τοίχοι περιβάλλουν την επίσημη τραπεζαρία, ενώ οι λευκές οροφές και το άφθονο πράσινο κρατούν τα πράγματα φρέσκα.

Το κύριο αξιοθέατο της τραπεζαρίας είναι αναμφισβήτητα το διακοσμητικό τζάκι μαρμάριου μανδύα.

Στην όραση με την επίσημη τραπεζαρία, η φωτεινή ατμόσφαιρα της κουζίνας είναι ένα ευπρόσδεκτο διάλειμμα από τη σκοτεινή παλέτα.

Η κουζίνα Eat-In Loft διαθέτει προσαρμοσμένη ντουλάπια από ωραία ξύλινη εργασία, μαρμάρινα ράφια και πάγκους, κεραμίδια μετρό και τόνους ενσωματωμένων ραφιών.

Μεγάλα μαύρα μενταγιόν πάνω από το τραπεζαρία παίζουν με κλίμακα και προσθέτουν μια βιομηχανική ατμόσφαιρα, ενώ οι καρέκλες που δεν έχουν ανατηριάση είναι μια ιδιόμορφη προσθήκη.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα γίνεται σε μια μαλακή, ουδέτερη παλέτα λευκού και γκρι. Ενώ ένα ντουλάπι με τα πόδια είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό που βρέθηκε στα περισσότερα σπίτια διασημοτήτων, η MEG επέλεξε οκτώ μικρότερες ντουλάπες που είναι εξίσου λειτουργικές.

Ένα τεράστιο μπάνιο με διπλή ματαιοδοξία με το Gringio Carnico Marble Tops, τους λευκούς τοίχους με πλακόστρωτους μετρό και ένα λευκό και μαύρο δάπεδο κεραμιδιών.

Κανένα σπίτι διασημοτήτων δεν είναι πλήρης χωρίς μια ανεξάρτητη μπανιέρα. Αυτό σχεδιάστηκε από το μονοπώλιο του νερού και κάθεται σε ένα βάθρο.

Στο δωμάτιο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ένα γραφείο μένει σε μια μεγάλη κουρτίνα τοιχογραφίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *